Yipp! Räven är online...

En kvinna som är mycket stor djurvän ska vicka för Camilla när hennes bebis kommer någon gång i februari, så blir hon ju mammaledig. Kvinnan som ska vikariera för Camilla hälsade på mig idag och hon tycker mycket om djur! ^__^ Och jag berättade att jag är furry och hon viste mycket väl vad det är för hennes dotter är också furry och har varit med på SvF men just nu har hon mycke med skolan att fixa! Gissa om jag blev glad alltså! =^__^=

Annat:

På måndag så ska jag åka in till vårdcentralen och ta bort styggnen från min tå för nu har det läkts fint och inflamationen har gått ner rejält, har dock ännu pencillin kvar och ska använda all pencillin. Iaf om jag inte har för ont så ska jag åka ut till gården och valla hundar på eftermiddan har jag tänkt. Verkligen saknat hundarna. Aaaw.

Under tiden som jag varit sjukledig så har ju datorn varit ur funktion en vecka och internetet har ju funkat dåligt sen i sommras. (Men det fixade ju Mårten i går! Finemang!) Iaf så har jag och Peter kollat mycket på film medmera, vi kollade ju bl.a. på Alienfilmerna, alla 4 och vi kollade på Poseidon samt saker som jag själv filmat!

Peter kommer sen i eftermidda och vi ska se om vi kan gräva ner slangen i vedboden och sen kommer Olle i morgon eftermidda så ska vi röja i garaget så bilen kan stå där i vinter, får ju vara rädda om den nya fina Forden! ^__^

Kram från Smirre