Yipp! Räven är online.

 Har varit furmeet i Stockholm för några dagar sedan och på SvF kan man läsa om det och se bilder medmera. Chattat en del i kväll innan och mycket glad att furmeetet gått så fantsastiskt bra! ^___^ (Var dock inte med själv för att dels har jag ingen suit ännu och det kom så plötsligt på efter Japanresan - men glad för dem som var med.)

Här hemma så höll jag och Alfonso på att röja i boden och flytta in alla halmsäckarna i gamla boden för det ska vara bättre plats för trädgårdsmaskiner och redskap i nya boden.

Har fixat med att beställa filmen Mission Imposible- Ghost protocol som jag såg på planet, kan dröja ett tag för filmen har ännu inte släppts. Hamilton med Persbrandth har ju släppts och den köpte jag här om dan på Maxi. Olle och jag har börjat titta på den idag och ska se den färdigt i kväll.

Beställde ledlampor också för dels behövs det en sådan till vägglampan i vardagsrummet, samt ny skärm hoppas jag kunna införskaffa på Jysk eller Lamphuset. Den hade hamnat på sned innan och den vanliga glödtrådslampan som sitter i har bränt ett fult märke på skärmen. Beställde också ledlampor till min taklampa i sovrummet.

Varit i Luskwood, dock var inte Tengu där men andra lurvisar. ^__^

Daleglas och Ranelei bl.a. ^__^

Var på Arken också där jag träffade Khun Yellowfox. ^__^

Sen var jag med Flyx och hennes vänner på Club Roo, vi hade kul och var bra musik! ^__^

Ska kolla klart på Hamilton tillsammans med Olle och sen knoppa.

Kram från Smirre