Serre Sergal är en av FurMils bästa prickskyttar, taktiker och soldat! Han opererar i olika förband där hans kunskap och taktik behövs! Han är inte räv, utan en sergal - men är ofta med i militära insatser med Fox Power Rangers - där han som prickskytt och drönaroperatör gör det möjligt för Fox Power Rangers rävsoldater att genomföra farliga och svåra uppdrag mot mänskliga hot och säkra välstånd och fred för civila djur!

Serre Sergal brukar i regel använda ett modifierat snipergevär av typen Barett M-82! Hans M-82 har 12,7 mm höghastighetskulor och de kan vara mantlade olika för olika uppdrag!

 Kikasiktet är ett specialdesignat mycket bra kikarsikte med elektronik som beräknar vind och kulbana med en liten qvantdator! Under vapnet sitter en liten box med laserguidning och GPS-guidning med dirketlänk till Furry Air Forces stridsflygplan i luften - som kan sätta in en förödande flyginsatts mot mänskliga mål på marken.

Som närstridsvapen har Serre Sergal en Dessert Eagle och en UZI. Ibland väljer han bort dem och har en G-36 eller AK-5 Cesar - beroende på uppdragets natur och beskaffenhet!

Ibland där det finns risk att mänskligt stridsflyg kan dyka upp har han självklart en packe med 4 Stingermissiler hängande på ryggen som han lätt kan ta ner mänskligt stridsflyg med!

Man kan nog lugnt påstå att Serre Sergal är en av de bästa soldaterna i FurMil!