Här är den standardutrustning som Vulpina soldater i Infanteriet använder under 2018!

Närstridskniv.

Tjänstepistol Desert Eagle.

Granater!

1: Napalmgranat.

2: Målsökande spränggranat.

3: Fosforgranat.

4: Flashbang.

FangStorm Automatkarbin med granattillsats.

FangStorm Prickskyttegevär.

FangStorm Raketgevär mot fientliga stridsvagnar/ fientligt flyg/ bunkersprängare.

EMP-sändare för att lamslå fiendens elektronik.

Operativ spiondrönare som sänder bilder direkt till Rävinfanteristens hjälm. Utrustad med genomträngande röntgenradar, nattkamera och värmekamera. 

Kläder och övrig utrustning!

Hjälm med HUD i visiret + gasskydd. Samt radio och MilCom-länk. HUD i hjälmen visar viktig information från andra soldater, från flyg, understöd och befäl, HUD ger mörkersyn, visar GPS karta och terräng. Satellitbilder och bilder/video från drönaren. Hjälmen har också kamera för bild/video och infraröd kamera samt närradar.

Kevlarväst med IR avledande material och bacoons som bara våra egna kan se med vår utrustning.

Stridsjacka med inbyggd MilCom-panel på vänster ärm, samt GPS och nödsändare. Specialfoder för att hindra så väl överhettning som nedkylning av Rävinfanteristen.

Vapenrock med aktivt kamouflage som gör Rävinfanteristen så gott som osynlig samt att vapenrocken är IR avledande och radarabsorberande.

Cybernetiska klättringshandskar som ger bra grepp för att kunna klättra upp för en vägg eller bergssida. Handskarnas ovansida och knogar förstärkta med titan som fungerar bra vid närstrid.

Nödväska med proviant, proteinkapslar, förband, extra batterier och antinervgassprutor.

Kängor i kevlar med mintrampskydd och minvarningssensorer kopplad till hjälmens HUD.

Vattenflaska med inbyggd vattenrenare/bakteriedödare.

Reserv Nödradio med inbyggd solcell och nöd GPS-koordinatsändare.

Rensel med stormtändstickor, fiskelina, fiskedrag, yxa och överlevnadskniv med kompass och flintstål. Utvikbar solcell för att ladda utrustning. Extra GPS-navigator. Verktyg för att reparera utrustning och en extra reservantenn.

Bälte med motordriven lina med enterhake och utskjutare för enterhake. Nödfacklor. Tazer för närstrid. Hölster för Desert Eagle. Väska på bältet för extra magasin samt för granater och hållare för FangStorm flerfunktions ficklampa med inbyggd plasmaskärare. Ficklampan är gjord i tålig legering av titan och magnesium, den funkar bra som batong + att den har en inbyggd stungun också samt utfällbar solcell för att ladda. Ljuskällan är ett mycket kraftig LED-chipp som ger en stark ljuskägla på 400 meter samt kan ge infrarött ljus som inte syns men är synkat med hjälmens HUD så ser Rävinfanteristen i totalt mörker. Ficklampan kan också sända Morsesignaler med gult eller grönt ljus samt har kraftigt stroboskopljus för att förblinda och förvirra fienden.