Yipp! Smirre är online.

Godmorgon furs!

Till att börja med tänker jag klargöra att jag tänker verkligen INTE sno eller piratkopiera någon annan furries fursuit. Jag är furrie och djurvän, jag har starka åsikter när det gäller att värna rävar, vargar och katter. Men jag är inte någon tjuv eller någon psykopat. Att jag har Aspergers och AD/HD är sant och utrett av läkare. Och de diagnoserna vet jag att fler furries har.

Jag har i går och nu på morgonen uppdaterat min text angående ev fursuitprojket fram över där jag klart klargör att jag inte tänker piratkopiera någon annans idé!

Som texten var skriven på hemsidan från början så kunde det uppfattas så att jag tänkte stjäla någon annas fursuitidé och en furrie var väldigt arg och upprörd över det. När man skriver saker på sin hemsida och blogg är det viktigt att utrycka sig klart så att det inte blir onödiga missförstånd, draman och gräl. Det är jävligt jobbigt att sådna situationer ska uppstå, i synnerhet med andra furries eftersom jag tycker väldigt mycket om furryvärlden och tycker om de andra furrisarna, precis som jag tycker om och värnar om 4-benta djur.

Att jag vill skaffa fursuit eller iaf en partial fursuit till att börja med är att jag varit furry i många år och på NFC fick jag se och känna på fursuits och upplevde fursuits som något väldigt positivt!

Nu är det iaf utrett och den arga furrien verkar ha lugnat ner sig, så inga mer påhopp och mordhot, tack!

Och...

Min artikel på hemsidan om rävar som jagar människor och gör saker av människohud är ett sarkastiskt skämt som jag skrivit just för att jag är djurvän, medlem i WWF, Rovdjursföreningen och Jaktkritikerna och tycker det som människor gör mot rävar, vargar, lodjur IRL osv är fel och därför låter jag rävarna ge igen i fantasin! Det betyder inte att jag vill eller är kapabel till att döda människor på riktigt!  :-P

ÖVRIGT!

Har städat på mitt skrivbord och organiserat ikonerna! =^__^=


Uppdaterat Java-programmet! ^__^

Har annars varit på den stora furryklubben på Second Life där jag dansade med en trevlig fjällräv! Vi hade kul och skojade! =^.^=
Ska få lite kaffe i mig nu och sen fortsätta att spela Call of Duty 2 om 2:a världskriget, har kommit en bra bit på väg och är inne i Tyskland nu.

I min tankevärld när jag spelar så är Amerikanerna rävar, Britterna är vargar och ja.... Nazisterna är människor av naturliga själ.  :-P

*Kram!* från Smirre