Yipp! Räven är online.

Har varit hos doktorn idag och fått ut varet som är i tån och går nu på pencillin, har jäklit ont men tänker ändå åka ut till gården och gå med hundar under eftermiddan för det kan jag göra i sandaler, men att ha skor och strumpor på mig är uteslutet.

Olle har varit med mig idag och vi har pratat en del om saker som tynger mig och om de svårigheter jag har att leva utanför furryvärlden, furryvärlden är väl kanske en verklighetsflykt och det är ju som sagt en fantasivärld, enkelt utryckt så är det typ "Fablernas värld på Internet" och vissa oförstående personer tycker det är roligt att bråka med mig för att jag gillar furryvärlden så starkt och vill helst vara i den. Men faktum är ju att jag väljer ofta att vara i den världen för att den ger struktur och trygghet och för att den verkliga världen ofta känns väldigt hotfull och skrämmande och i synnerhet när man har svårt att förstå den och förstå varför saker händer som man ser på nyheterna och läser i tidningarna - om våld, mord, pedofiler, djurplågeri, politik och så mycket hat och åter hat och våld som finns i den verkliga världen, är man då också lite paranoid som jag är och folk vill tvinga en ut i den otäcka och skoningslösa verkligheten så vill man inte gå ut där utan att bära ett vapen att försvara sig och de sina med.

Finns ju iaf folk som med vass humor vill möta problemen i den verkliga världen, som bloggen "SkitGrisen" och på Motståndsrörelsen så diskuteras just detta med att myndigheterna vill införa strängare kontroll över folks vapen.

Nu vill jag iaf visa denna fina videon med furryrävar! =^.^=

Kram från Smirre