Yipp! Räven är online.

Idag på gården så har vi kört skräp till tippen och varit borta i hagarna vid Norregård och reparerat stängsel, samt under eftermiddan har jag gått med hundar i skogen samt klippt gräs på gården. Vädret har varit lynnigt idag då det varit regn och sol om vart annat. I morgon så tänker jag ändå cykla till gården för cykling är bra motion men vägen genom skogen är i bedrövligt skick.

Här hemma så hittade jag ett spel som plasten ännu var om och jag installerade det på min andra dator med Windows XP (Foxxen) som jag bara har till att köra spel på. Spelet heter Commando Strike Force och handlar om WW2 där man är Amerikansk militär och bekämpar Nazister. Man har prickskyttegevär, kastknivar, minor, handgranater och k-pist mm.

Här finns en film med en sridssekvens i spelet! ^__^

Jag blev glad när jag såg vad FoxFair skapat idag på forumet och jag gillar hans tecknarstil! ^__^ Hade dock bara önskat att min egen tecknargnista skulle tändas igen ja.

FoxFairs FA! ^__^

Kram från Smirre