Yipp! Räven är online.

Har hörselgångsinflamation så jag och Torbjörn var hos doktorn i morse så jag fått salva, bättre salva är terakortil - så jag hoppas det blir bra tills jag ska resa till Japan.

---------------   =^.^=  ------------------

 Eurofurence till sommaren!

 Greeb har ritat nya teckningar!

--------------------------------------------------

Torbjörn har med sig sina tre vovvar. Torbjörn hade också med sig en elektrisk knivslip så vi har slipat alla knivarna i köket så de är riktigt vassa nu när vi ska hålla på med malagning. Torbjörn var cock i det militära så det är roligt att laga mat med någon som är profs. I kväll gjorde vi marrinerad kyckling med hasselbackspotatis i ugnen. Vi har också handlat på Maxi oc Lidl och jag får nu mera ha hand om både scannern och dra Ica-kortet och slå koden. Kul att jag får ta lite mer ansvar. Köpte led-lampa till min sänglampa och den lyser fint.

Under eftermiddan har vi fixat i trädgården.

Kört upp med jordfräs en bit, vi gjorde ju så förra sommaren också och sådde gräsfrön, men marken har satt sig på sina ställen och blivit rätt knöligt. Nu ska vi fräsa upp allt igen och sedan räfsa undan alla tovor och plocka sten. Sen ska Torbjörn ta med sig en tummlare och vi ska tumla hela ytan så den blir fast och jämn. Sen ska vi så nytt gräs och förhoppningsvis få en fin gräsmatta.

Pencéerna som jag och Olle var och köpte på Öspab i Röinge och påskliljan vi fick från Tindra och hade här inne, har vi också planterat i cementröret. La stenar i botten och sen på med planteringsjord.

Tegelstenarna som jag och Tigern la till soldäcket vid boden har dock tagit stryk av den kalla vintern och vittrat sönder en del. Det ska vara eldfast tegel för utomhusbruk. Dessa tegelstenar kommer från när de rev Besto i Stoby för många herrans år sedan och de var inomhus och Besto byggdes väl på 50-60-talet. Så jag har en ide att sen när gräsmattan är klar så ska man med tryckinpregnerat virke bygga ett riktigt soldäck vid boden där hammocken och trädgårdsmövblerna sen ska vara i sommar. Hamocken står ju där redan med en presänning över. Men vi ska kunna sitta där och grilla och kopla av.

Iaf hur som helst så är det gräsmattan som är prio-1 nu och inte dra igång för många projekt på en gång för då failar det bara.

Nu något "komäckligt" - alltså något som både är komiskt och äckligt.

 Från - "ViagraVargen" på forumet.

 Köp billigt toalettpapper online

Nu är jag väldigt trött och ska knoppa.

Kram från Smirre