Yipp! Räven är online.  Malmerfors rävserier är uppdaterade!

Illustrerad Vetenskap kom idag också med posten, har prenumererat på den sen jag var 12 år! det är en mycket bra och intresant tidning! ^__^

Har ritat också! =^.^=


En teckning av Serre Sergal med sin Barett M82! =^.^=Kejsar Karrack som en Farao med två rävvakter och för sina tassar ligger ett människoskinn som matta, skinnet är av en tjuvjägare/furryhater - alla rävars fiende - och ni vet ju vem!  :-P Lasse Ohlssons skinn som matta för karracks tassar, ja just det! Vulpes Vendetta! Murr! =^__^=

Fick lite inspiration på Tutankhamunutställningen! ^__^

På FA!

Serre Sergal!

Karrack som Farao!

Folk tror kanske att jag är en extrem människohatare, men det är inte sant!

1: Jag tycker att människor som hatar rävar, vargar, lodjur, katter eller vilka andra djur som helst - de förtjänar att bemötas på samma sätt som de gör mot djuren!

2: Jag stör mig som fan på människornas högmod och skenhelighet och att de tror att allt som finns på Jorden är till för dem!

3: Jag stör mig på människornas faschistiska syn på andra arter och att de tror att de är bättre och mer värda än andra!

Jag vet att det finns människor som respekterar och värnar djuren också och de har mitt fulla stöd! Utan det är dem som hatar djur som själva förtjänar att bli  bemötta med hat!

 


Har diskat nu på morgonen samt kollat på Nattens Riddare på TV.

Vilat en stund på förmiddan! 

I går så städade jag lyan och tvättade.


Kollade på en spänande och rätt så läskig film i går också! Länk!


Rävtjej med pilbåge! Hittad på Paws-ru.


Var på Second Life i gårkväll!
Träffade några nya furries! ^__^
Var sen och dansade och hade kul! Var bra musik! =^.^=

*Kram!* från Smirre