Yipp! Smirre är online!

Fin räv ritad av vän på FaceBook! ^__^

Nytt FURRYSPEL!

LÄNK!

Malmerfors har uppdaterat - verkar som de blir en fight nu mellan rävarna och människorna, japp rävarna kunde gott flå de avskyvärda människorna! RÄTTVISA!


DAGEN!
Igår var jag och Silverräven på sågen i Hässleholm och fixade grejer för att höja mitt datorbord! De hade någon marknad där för verktyg och en person körde med en Porche och burnade däck.

KILL WITH FIRE! BURN IN NAPALM! 
Såg också några av de jävla djurplågarna/furryhatarna (SIVO-Trollen) där på marknaden. Jag gick och satte mig i bilen och Silverräven var med så "trollen" var inte på mig!

Hade önskat att jag haft en eldkastare laddad med napalm så hade man kunnat flambera idioterna! Hatar verkligen djurplågare och jävla mobbare! Men man får inte ta till vapen och lagen i egna tassar tyvärr! Men det skulle vara civilkurage och att värna djuren att napalm-bränna de här avskyvärda personerna som plågar, misshandlar och dödar katter och andra djur, som trollar, hånar, hotar och trakasserar furries osv! Finns absolut inget försvar för deras gärningar! :o

DJURRÄTT! 


Nyhet via FaceBook!

Den här mannen åkte på stryk när han sa åt några killar som betedde sig som mongolider inne på bion!

Så här "snygg" blir man om man säger ifrån inne på en biosalong i Malmö. Sex stycken killar med utländsk bakgrund sitter och pratar högt och beter sig illa när filmen har börjat. När en kvinna säger till grabbarna att vara tysta, så svarar dem med att säga till henne att hålla käften. Jag säger också till killarna. Killarna lugnar ner sig. För stunden.. Börjar efter ett tag att störa igen. När det återstår fem minuter av filmen så lämnar killarna salongen. Sista killen slår till min kompis i huvudet med en öppen hand. Jag går då ut i gången efter killen och säger "så kan man inte bete sig" då vänder sig han och hans fem kompisar om och börjar slå mig med knytnävsslag. Näsan blev knäckt, kraftig blåtira ömmande skalle som resultat. Polisen griper alla killarna efter en snabb och bra insats. Vill tacka ett vittne som följde efter killarna och kunde peka ut dem åt polisen.
Detta skriver inte jag för att få sympati. Utanför att alla som läser detta ska fråga sig vilket samhälle vill vi alla egentligen leva i? Reagerar man inte mot orättvisor vad får vi då för samhälle?


Nu ska jag och mor och Blåräv åka och hämta moster Evy och packa upp saker i mors lägenhet!
Igår hjälpte jag mor att packa upp prydnadssaker och massor av böcker.

Hörs sen.

*Kram!*