Yips! Smirre är online.

Fixat på min stad nu ii kväll, hade 4 Landpermits så jag kunde köpa en bit mark och få bort den kemiska fabriken en bit från bondgården samt flyttade möbelfabriken och leksaksfabriken till det nya industriområdet. På området fanns också en fornlämning som kan öka populationen och därför planterade jag träd vid den och byggde villor.

Idag då irl så har jag varit på T4Vux och varit där större delen av dagen och blivit intrducerad och orienterad på skolan samt fått träffa lärare och mentor. I morgon ska jag träffa mentorn igen och göra upp stuideplan medmera. Jag ska läsa Svenska och Engelska och på skolan får vi använda internet/dator men endast till skolarbetet så Facebook, furry, second life, chatt osv hör till fritiden. Men vi ska skriva en del saker till skolan på dator och även om vi ska hålla föredrag så är PowerPoint en bra sak.

Här hemma så har jag hållit på att tvätta mina vargtröjor och hängt dem på tork samt skyfflat jord och kommit drygt en meter fram på gången som vi ska ha i trädgården. Torbjörn fräste ju upp det med jordfräs innan.

I går tisdag så var Torbjörn, mor och jag på Second Hand och köpte köksstolar, en bricka och ett skotorn att ha i hallen att stäla skorna i samt en rejäl grill för 90 kr och enligt Torbjörn så kostar en sådan grill ca 1500 kronor ny. Jag hittade också ett par fina tröjor. Det fanns mycket fint på Second Hand och billigt var det också. Bildrörs-Tv,s hade de där säkert 20 stycken och de såldes för typ 30 spänn samt de sålde gosedjur och annat där också för 5 och 10 kronor. Fanns en fin el orgel för 250 kronor också och den var i mycket fint skick. Men nå väl så köpte jag inget av det. Mor har en synth nu mera och vi har platt-tv i vardagsrummet och även jag har en platt-tv på mitt rum och gosedjur har jag rätt många och det är ju främst rävar jag vill ha i gosedjursform. ^___^ 

I gårkväll så grillade vi kyckling i den nya grillen och vi var och köpte blåbär också som mor ska göra sylt på och vi åt blåbär med mjölk också i gårkväll. är blåbär som är plockade i Norrland och som en bil kör hit till Hässleholm och säljer.  Det fanns även kantareller och hjortronsylt medmera i bilen men vi köpte bara blåbär.

Så det är full aktivitet här! =^__^=

Kram från Smirre