Yipp! Räven är online.

Måndag:

I går så cyklade jag och Vixey till gården, vägen var som att cykla på en åker för grusbilen hade nyss lagt på grus, så vi gick det mesta av vägen och ledde cyklarna. iaf när vi skulle cykla hem på eftermiddan så var det bättre för då hade bilar och traktorer under dagen jämnat till den nylaga grusen. Får dock se hur det är att cykla i morgon för det ska tydligen regna och åska i natt och då blir vägen rena målandskapet.

I går så jobbade vi på gården och det var fint väder och 22 grader +

vi gick med hundar och här är den lilla hunden som heter "Timmy" faktiskt. han är väldigt liten och pipig. Jag och Vixey och chefen  tog ut stona och deras föl till hagen på andra sidan skogen! Där är mycket grönt och frodigt gräs och de blev överlyckliga över det. Tog några bilder i hagen.

Sen städade jag och Vixey i hundhuset och snyggade till riktigt, vi tog ut alla möblerna och skurade över allt. Det bev hur fint som helst sa chefen idag.

Jag diskade alla hundskålarna också och satte dem som en pyramid så de lätt rinner av och för att de skulle få plats!

 

Nilla tyckte nog vi var tråkiga och bara låg och kollade.

Sen gick jag och Vixey långa hundrundor i skogen och jag tog kameran med så jag kunde ta lite bilder i naturen. 

En vit blomma.

"Mormors glasögon!" Iaf i Skåne kallas blomman så, den heter kanske något annat i andra landskap. ^__^

Hundkex med röd skalbagge på.

Uppe vid byn så växer en stor syrenhäck med fina syrenblommor på.

Efter jobbet på gården så cyklade vi hem och jag fixade lite i trädgården med att luka bort ogräs i runda rabatten och luckra upp jorden runt vinbärsbuskarna och vattna dem och runda rabatten.

Sen satt jag och Vixey och mor ute i trädgårdsmöblerna och fikade. ^__^

Var sedan en stund på Second Life. =^.^=

Sleet var också där och kul att träffa honom.

Andra nya lurvisar dyker upp i Luskwood ibland. Kul att fler hittar dit!  ^__^

Pratade lite med Nerzza också, hon är en kitsuneräv med flera svansar. Vi pratade om den dåliga vägen till jobbet men där hon bor i USA så är det väldigt fina vägar. ^__^

Chattade lite med vänner på MSN sen på kvällen. ^__^

Tisdag:

Idag har det varit + 27 grader och gassande sol, typ den varamste dagen hitentills och det blir med stor sanolikhet åska i kväll/natt. jag får alltid huvudvärk några timmar innan åskan kommer.

Jag och Odd varit på gården, vi cyklade också dit men vägen var nu riktigt bra idag, så vi får se hur den är i morgon om det nu ska bli åska och regn i natt. Hmm ja.

På gården så städade vi i stallet och jag la på ny spån i ett par boxar och i andra boxar så kastade vi ut blöt spån på gödselstacken och tog vara på torr spån och la in i andra boxar. De boxarna som vi tömde på spån ska det inte vara någon häst i för de ska gå ute på bete nu. Men stona med föl ska tass in på natten. 

Jag fick vara elektriker också idag. Ett av fölen hade trampat av jordkabeln till elstängslet så jag fick fixa en ny jorkabel och skala den och kopla på samt körde upp ett bilbatteri med rullebören (skottkärran). Man får byta bilbatteriet ca var 3-4 dag och det är koplat till en blå box som sen ger elimpulser i elstängslet på 3000 volt men inga ampere.

Gått med hundar också i hettan. Phu.

Jag och Odd cyklade hem tidigare, vid 14:30 och jag tog en skön sval dush för jag var duktigt varm och sedan tog vi bussen till Hässleholm och handlade på Lidl, Maxi och On Off. På On Off hittade jag uppföljaren till Batlefield Vietnam för 109 kronor.

Men är för trött att spela nu, men ska spela i helgen om det går att intallera den på min speldator där jag redan har den gamla Batlefield Vietnam. I denna nya så får man fler vapen och bl.a. en eldkastare också, he he! och man får flyga helikopter och stridsflygplan också! Yay!

Kram från Smirre