Yipp! Räven är online.

RÄVAR!

Malmerfors rävserier uppdaterade! En räv som heter Mickel och det heter ju många rävar. Han och de andra rävarna kommer hem och Mickel blir ledare för det underjordiska Rävanien.

Lite bättre från förkylningen men ändå ont i halsen och bihålorna. Har varit ute i den skäna vårsolen en stund under eftermiddan samt kört in till stan och varit hos polisen. Hämtat mitt nya pass, för det andra har gått ut. Fick mejl från polisen att jag kunde hämta passet.

Är både spännande och pirrigt att jag ska göra en så lång resa som till Soluppgångens land, dvs Japan. Har velat göra denna resan sen jag först hörde talas om Inari-religionen, men Japan är ju mycket mer än bara rävar/furries och Inari - jag ska filma och fotografera mycket när jag är där och sedan berätta om Japanresan på min hemsida. En av mina bästa vänner ska också åka till Japan och så ses vi där och hoppas vi då kan tajma det på en ledig dag så vi tar oss till Inaritemplet i Kyoto. Som räv/furrie och shintoist så ser jag min resa till Japan och att besöka Inarihelgedomen i Kyoto som en pilgrimsresa, precis som en rätttrogen Muslim ser det som en viktig sak att en gång i livet besöka Mecca.

Har varit på Second Life en stund i kväll! Alltid kul att vara där! =^__^=

Var en del furries där ja! ^__^

De har spelat in en musikvideo också och postat på YouTube! =^. ~=

Vill också visa denna videon...

Se saker hända i slowmotion till skön musik. fox_inco_cutes

Är trött och ska knoppa nu.

*Kram!* från Smirre