Yipp! Smirre är online.

Rävar!


Till en person som betyder oerhört mycket i mitt liv! Hoppas allt går bra i morgon!


Dagen!

Blåräv och jag har varit och handlat och fixat med saker idag, gjort missanplace i köket och har tvättat upp en maskin tvätt.

Hållit på med min virtuella bondgård och nu är min mustang uppnappad, köpte en ny mustang i går och har även skaffat 2 hönor till. Djuren blir ju prisbelönta efter hand. Har också helt klart min oljepump så jag kan fixa bränsle till mitt flygplan och kan flyga och gödsla fälten! ^__^

 

Nyhet> Butikspersonal blev hotad med elpistol i lilla Bjärnum hände detta!

Annars varit på Second Life i kväll!

Och umgåtts med furries och det är inget fel i det!BOJKOTTA KLÄDER AV ÄKTA PÄLS OCH MED PÄLSDETALJER!

DJUREN BLIR DÖDADE PÅ MYCKET GRYMMA SÄTT FÖR ATT TILLVERKA KLÄDER AV DERAS PÄLS! DET ÄR VIDRIGT OCH FÖRNEDRANDE MOT DJUREN!Ps: fursuits är inte gjorda av päls från levande djur, de är gjorda av konstiggjord akrylpäls och foam. Fursuits bärs vanligtvis av furries, dvs personer som identifierar sig med djur!

- Så nu vet ni det!  :-P

 Sätt fast djurplågarna!

Polisens varning: Här används strypsnaror!

Vargförening polisanmäler jägare! 


Vetrinärens utlåtande av mordet på en varg!


Titta hårig varg!  :-D

*Kram!*