Hej!

Varit i skolan idag, haft Engelska men fick ångest av att möta en person  i trappan, men känns så dumt att få ångest över något sådant. Nå väl, måste tänka förnuftigt och måste ju kunna röra mig ute i den fysiska världen utan att bli nojig och få ångest. Internet och furryvärlden har väl blivit lite en "bubbla" för mig där jag känner mig trygg med andra som också är furries eller djurrättsaktivister. Men att kunna vara i skolan, kunna handla, möta människor ute i verkligheten osv måste jag ju klara av utan att känna att jag är extremt sårbar och få panikångest och tro att alla som inte är furries eller djurrättare är farliga och vill mig ont pga att jag är en furrie som står upp för djurens rättigheter. - Det är ju typ så jag funkar och när jag läser det så ser jag ju att jag har klart fobier.

Under eftermiddan hållit på att måla på boden, den är målad på två sidor nu! ^__^

Min vän som är utomlands var i skypen så han visade mig några fina klockor!  ;-)
 
SARB017

 SSA017

 SRP455

 The golden digitalclock!

 Hot

 Vetenskapliga rön om warpdrift och att flyga fortare än ljuset! - ja Startrek är kanske inte så långt in i framtiden ändå!

 Vargar ylar för att visa omtanke!

 Ny serie! - Trollkarlen och brölloppsresan!
Sådana här måste man ju bara skaffa till sin mobil!  ;-)


/B/


Hållit på med den virtuella bondgården! ^__^Nu har jag blivit klar med häststallet och satt min prisbelönta mustang där! =^__^=+ köpt en till häst - så nappflaskor önskas! ^__^

Nu ska jag ta en kopp kaffe och sen ska jag se om jag kan installera SimCity som jag köpte i tisdags. Blåräv får hjälpa mig med koderna.

*Kram!*