Yerf! Smirre här! =^.^=

Mitt Internet har varit struligt sista dagarna, antagligen på grund av att det är dåliga ledningar här på landet och att det regnat en hel del på sistonde.

Vill visa min samling av Amerikanska bilar som jag har i fönstret. ^__^

Idag har jag och Olle gjort lite ärenden i Hässleholm, men annars slappat mest idag då det varit full rulle måndag, tisdag och onsdag.

I kväll har jag varit i Luskwood! =^.^=

Träffade Tengu, Clinton och en lemur.

Träffade en trevlig skunktjej, hon var söt! ^.~

Träffade en Svensk furry också, kul att prata svenska med någon också, är ju inte så där jättebra på engelska, utan blir mer svengelska då. :p

I går var jag och Camilla på Hästveda markand, de hade en del fina saker där. Tröjor med vargar på, pilbågar och en massa andra saker. Vattenpipor och mycket kläder. Jag såg en G36 som jag provade skjuta med, den gick på batterier och lät som en riktig och skakade när man sköt. Men den hade jag tyvärr inte råd med.

Såg denna fina hunden, en Siberian Huskie, den hade ett brunt och ett blått öga. Jag såg en räv på Second Life en gång som hade ett grönt och ett rött öga. :D

Såg två fina Harley Davidsson motorcyklar också som stod där, bhurr för att köra motorcykel när det regnar. Jag har åkt motorcykel i ösregn från Malmö till Vinslöv en gång i ösregn, då var man genomblöt och frös rejält ja. :p

Jag köpte en Kiss-tröja och en Bondfilm, samt köpte en geléorm och plommon. Fick smaka hjortkorv i ett stånd också. De hade massor av korvar i alla möjliga former där, men då var pengarna slut. Men nöjd med min Kiss-tröja och Bondfilm så åkte vi bussen hem. Fast det var rätt äckligt att någon hade spytt i buss-skjulet i Hästveda, så vi ville inte stå där utan väntade inne på macken för det regnade och gick ut när bussen kom.

Nu ska jag och Olle kolla på gamla filmer från Möllarebacken om Jessi och katterna som jessi trode var henenr valpar och hon blev skendräktig.

I morgon kommer Peter och då ska vi ev åka till F-10 och jag flyga 2 eller 3 pass med JAS-39 Gripen. ^__^

Kram från Smirre