Foxylvanska militären har utvecklat ett nytt avancerat bombplan som sköts av en pilot. Avancerade datorer gör att allt kan skötas av en pilot med det nya Vulptex Military Smartwarfare systemet. 

Flygplanet har 2 inre vapenkamrar som kan bära olika typer av vapen, b.la. kryssningsrobotar, bunkerbusters och smarta laser-styda och GPS-styrda bomber med olika sprängverkan och effekt. Självklart kan A-30 även bära sjömålsrobotar, torpeder, sjunkbomber och även taktiska kärnvapen.

A-30 har en avancerad radar som dels håller koll på allt i luftrummet men även en markradar som ser ner till 50 meter under marken och 280 meter ner under vattnet.

A-30 har autonoma försvarssystem mot fientligt flyg, fientliga helikoptrar och luftvärn. Dels sänder den ut en kraftig stör signal som förblindar fiendens radar och målsökning men inte påverkar våra egna eller våra allierades system.

A-30 har inga jaktrobotar utan ett effektivare system, en riktad kraftig EMP som sätter fientliga flygplan, helikoptrar, luftvärn, fartyg, stridsvagnar etc ur spel och gör dem obrukbara.

A-30 har 2 stycken inbyggda faslasrar som kan skjuta ner fientliga flygplan, helikoptrar och fientliga missiler. Faslasrarna kan även slå ut mål på marken. 

A-30 är självklart radar osynlig och har även aktivt kamouflage som böjer ljuset och gör den osynlig för blotta ögat, samma teknik som använts i våra djursoldaters elitförbands dräkter.

A-10 drivs av en kalljets supraledande turbin som inte ger någon IR värme och kraftkällan är ett litet antimateria aggregat som förser kalljets turbinen med ström.

Topphastigheten är Mach 4,6 och högsta flyghöjd är 56 600 meter. Dess airodynamiska utformning gör också att ingen ljudbang uppstår vid supersonicflygning.