Yipp! Smirre här.

Idag har det varit mest en lugn dag, ryggen börjar bli lite bättre då jag gör min sjukgymnastik var annan timme.

Jag och Camilla har kollat på film idag, vi har kollat på "Foxy Busnies" som handlar om rävar och är inspelad på Londons Soptipp och man får följa rävarna under ett år. Producerad av Animal Planet! ^__^

På Tv har de pratat mycket om detta hemska som hänt i Norge men tycker man är fel ute när man vill förbjuda licens på halvautomatsika och automatsika vapen och göra det svårare i almänhet att få vapenlicens. För de som vill göra en sådan här sak som högerextremisten i Norge gjorde - de får tag i vapen ändå.

Som djurvän och den etiska uppfattning jag har så tycker jag det skulle vara lättare att få ha vapen för att djurägare skulle få skydda sina djur mot djurplågare, för furries att skydda sig själva och sina kamrater och sina djur, för föräldrar få skydda sina barn mot pedofiler osv, så jag tycker det skulle räcka med en 18 års gräns på att få köpa skjutvapen och ammunition, dvs att man slopar licenserna men har en 18 års gräns på att få köpa skjutvapen och ammunition.

Det viktiga är ju att fånga upp störda personer som dras till högerextremism och avstyra det innan det går in i fanatism och rent hat, som det gjort med denna mannen i Norge och vad som drev honom till att göra detta han gjorde mot ungdomarna på ön.

Har varit hos fotvårdslena i Bjärnum och fått tassarna vidgjorda, går som på moln. ^__^

Har varit i Luskwood en stund i kväll. Ett par nya lurvisar var där.

Kram från Smirre