Yipp! Smirre är online.

SERIE! - NICK & JUDY - ZOOTOPIA!

VIDEO!

Idag vilat mest, har ovanligt ont i kroppen trots att jag tar penicillin mot problemen med pung och prostata - så har det spridit sig i kroppen. Blir det inte bättre så får jag åka till doktorn igen.

Har hjälpt mor en del idag också med att ta fram pärmar och papper om huset och vad som är gjort på huset senaste åren, som avlopp, ventilation och djupborrad brunn.

INTERNET!

Annars suttit med FaceBook en del i kväll.

Sergal Nations FORUM och FURRIES.SE - verkar vara fina och bra plattformer för internetkommunikation - men tydligen så används dessa inte. Synd att bra resurser inte används!

THE FOXCAVE innehåller en del furryart, obs en del av den är 18 +!

Det är fullständig skandal att katters liv inte prioriteras, skulle man godtyckligt avliva små barn så skulle folket göra uppror, men tydligen så anser sig poliser och andra myndigheter ha rätt att mörda katter + att en del kattägare är ansvarslösa och inte steriliserar sina katter eller har sommarkatt! Att skaffa en katt är ett ansvar - precis som att skaffa barn!

En del tycker att herrelösa katter är en olägenhet, men faktum är att katterna har inte själva valt att bli utslängda och driva omkring! Däremot uteliggarna och tiggarna har själva valt ett liv med missbruk och droger, att driva omkring och tigga - då anser jag att dödspatruller som rensar upp bland tiggare och uteliggare är mer motiverat än kommunjägare som skjuter ihjäl katter som inte har valt att bli utslängda och driva omkring!

RELATERADE ARTIKLAR SOM BAKGRUND TILL KATTSTÄLLNINGSTAGANDE!

De dränks, skjuts och spolas ner i toaletten!

Polis sköt ihjäl katten Kajsa!

Polisens råd: Sparka
på hemlösa katten!

ANDRA NYHETER!

Hjälpen kom för sent – Sara, 32, tog sitt liv!

Sveriges domstolar varnar för bluffmejl!

Kvinnan hånade 3-åringen på dagis för hans “tjejstrumpor”. Mammans svar? Alla föräldrar borde se detta!

Sjukanmälde sig – då fick hon sparken!

Invandrare kan "tacka nej" till jobb - får behålla bidragen ändå!

Muslimska terrorister infiltrerar svenska kärnkraftverk!

Tony Blair: Miljontals muslimer helt inkompatibla med den moderna världen!