Yipp! - Smirre här.

Följ NFC på Twittern!

Åkte med min vän i hans bil till NFC igår, fick dock vänta ett bra tag innan det drog igång, men när det väl gjorde det så fick vi se på furryteater. Det var på jultema och riktigt kul. Speciellt NFC Space Station och att Thinka hade ätit upp julgransbelysningen. Lol. Ja alltihop var kul, dock även om det var på engelska så förstod jag det mesta.

Träffade flera som jag känt sedan innan och en del nya samt fick ta några foto.

När jag checkade in fick jag en kupong som är värd 15 kronor till att beställa en hamburgare på Max som ligger en liten bit ifrån NFC.

Ska ut dit sen idag, de har Dealers Den i eftermiddag och diverse olika föredrag sen farm över. Hoppas hitta något fint på Dealers Den samt jag ska se om de har Han Solo på butiken här i Södertälje och den inte är för dyr. De är ju samlarobjeckt - Star Wars och Alverna är kult och något som jag är uppväxt med även om det Furry för hela slanten nu.

*Kram!*