Yipp! Räven är online.

Varit på gården idag och jobbat, skrapat staket rent från målarfärg och sedan ska staketet målas och det ska sättas på "hattar" på stolparna, under eftermiddan gått med hundar och städat hundboxar osv. I kväll har vi åkt runt lite och handlat medmera och kom hem för en stund sedan.

Dock har jag väl inte mått så där bra sista tiden även om jag försöker prestera vad jag kan med både gården och med furry osv, jag är en person som behöver struktur och trygghet runt mig för att saker ska fungera och saker har mer eller mindre varit ett kauos sista tiden och det gör mig splittrad, nojig och osäker + att jag har en del sociala problem och problem med grubblerier osv som förvärras när jag inte har struktur och trygghet runt mig - så då drar jag mig ofta undan från andra människor och flyr in i datorspel och fantasivärldar.

Nå väl, nu vill jag visa denna skojiga video! XD

Kram från Smirre