Yip! Här har jag skrivit ett formelt brev till Jan Björklund, om Internet i skolan. Detta är alltså en övning i Svenska!


Till Utbildningminister Jan Björklund

Jag anser att elever i skolan bör få ha fri tillgång till Internet och egen dator, Internet främjar demokrati, argumentation, interaktion och social utveckling. Det är av stor vikt att elever får ta del av Internet och av alla möjligheter med subkulturer, spelande, Second Life, FaceBook och mycket annat som ingår i begreppet Internet.

Internet är ett fantastiskt medium och möjlighet till social interaktion med likassinnade vänner över hela världen. Alltså Internet främjar socialt liv och gemenskap, Internet är också en fantastiskt medium till information om allt mellan himmel och jord. Dataspelande är mycket bättre än Idrott då Idrotten leder till blint hat mot motståndarfans, huliganism och våld. Dataspelande leder däremot till att hjärna och reflexer tränas samt skapar kamrater över hela världen och dataspel finns med inriktning inom alla möjliga genrer och intressen.

Bästa hälsningar Smirre Kirax