Smirre här.

INARI´s VÄLSIGNELSE TILL ALLA FURRISAR OCH DJURRÄTTARE!

Svart räv med lyster uppsyn och en superfin Morrhårsnos! :-D

DAGEN!

Är förkyld rejält, hjälpt mor på förmiddan samt gått med Hårig Schäfer. Både mor och jag är rejält förkylda, mor har varit förkyld längst. Iaf så gjorde vi en bra hemmakur mot förkylning, då mor ansåg att dt är för dyrt att jag åker in till Hässleholm och köper Kan Jang. Vi kokade vatten och blandade i honung, pressad citron och ingefära. Det värmde och lenade en del. Under eftermiddan sovit mest efter att jag tagit ett par Alvedon. 

Facebookat lite och spelat DF i kväll. För att klara första uppdraget så måste man tydligen förstöra alla fordonen innan helikoptern kommer och hämtar en. Kollade video om uppdraget på YT.

Ikväll gjorde jag och mor våfflor.

Ska snart lägga mig igen, är väldigt trött och fortfarande förkyld. Får kanske åka till Vårdcentralen i morgon, får se.

*Kram!*