Origami Räv - Hur Man Gör En Söt Räv!


Fågelserie! <3

<3 More Furrystuff!<3

FUZZ-TUBE VIDEOS!

NFC-TWITTER!

FURLUMINATI TWITTER!

Furluminatirelaterat!

<3 TWEETING FURRIES! <3

Kobra!

Rinn!

Timmy!

Hassel!

Trax!

Hyena Warrior!

Fredag!

Zebra assisterade, städade och tvättade. Vilade en del också. På kvällen kollade Mor och jag på Jurassic Park 3!


Paleontologen Dr. Alan Grant (Sam Neill) går med på att följa med den rike äventyraren Paul Kirby och dennes hustru Amanda Kirby på en flygtur runt Isla Sorna, InGens tidigare avelspark för förhistoriska djur. Alan tror att Paul tar med honom till ön för att guida honom men så är inte fallet. När piloterna i flygplanet Alan är i vill landa försöker Alan tvinga dem att inte göra det. En av passagerarna, Cooper, slår ner honom så att han svimmar. När han vaknar har planet landat. Några av passagerarna är elitsoldater som bär vapen och går in i djungeln efter något som Alan inte vet vad det är. Av en slump krockar planet med en Spinosaurus som äter upp Cooper och sedan jagar efter passagerarna. När alla har lyckats fly från odjuret börjar Alan bli arg på Paul och frågar honom vad de är ute efter. Paul säger att de är ute efter hans son, som glidflög efter en båt utanför ön och landade med en annan person. De måste kämpa från att överleva från bland annat Velociraptorer som är ute efter något en av Alans "vänner" har tagit ifrån deras bo. Alan märker också att djuren har blivit smartare än vad han någonsin kunde tro.

Lördag!

Vixey assisterade. Vilade en stund på förmiddagen. På eftermiddagen så gjorde Mor och jag rotmos med fläsklägg. Var en del jobb men blev gott.

Letat efter en sak som Mor är av med utan att hitta den.

Mor och jag har kollat på Jurassic World på kvällen.


Filmen utspelar sig tjugotvå år efter händelserna i den första Jurassic Park-filmen, på den fiktiva ön Isla Nublar där man har upprätthållit en fullt fungerande dinosaurie-nöjespark under tio år. Nöjesparken Jurassic World öppnas nu för första gången för besökare. John Hammonds dröm har alltså äntligen blivit verklighet. De har även genmanipulerat fram en ny dinosaurie, kallad Indominus Rex, som är en hybrid mellan däggdjur och dinosaurie, allt detta för att locka fler besökare. Men Indominus Rex är så smart att den lyckas bryta sig ut, allt blir kaos när den ger sig på besökarna och springer lös över hela ön. Owen och soldater från InGen försöker döda Indominus Rex vilket visar sig vara omöjligt med vanliga vapen. Då släpps velociraptorerna ut för att förgöra Indominus. Men saker går inte som tänkt och raptorerna kommunicerar med Indominus. Owen som har fostrat raptorerna måste få tillbaka dem på sin sida i kampen. Indominus dödar sedan 3 av de fyra velociraptorerna och bara Blue är kvar. Parkens kung T-rex släpps ut för att besegra Indominus. Blue och T-rex kämpar hårt och pressar Indominus mot vattnet i hamnen. Där attackerar en Mosasaurus dold i vattnet Indominus och dödar denne. Filmen slutar med att T-rex ryter ut över parken.

Söndag!

Vargen assisterade.

Gjorde en härlig vok till Mor och mig med kycklingbitar och grönsaker.

Har lyckats ladda ner appen för NFC som drar igång i Malmö den 19e februari! Yay!

Kollat på filmen Escape plan 3 med Sylvester Stallone!


Säkerhetsexperten Ray Breslin anlitas för att rädda en teknikmoguls kidnappade dotter från ett fängelse. När hans flickvän också kidnappas måste han och hans team ge sig ut på ett dödligt uppdrag och konfrontera en sadistisk fiende innan tiden rinner ut.

Sett Hamilton på kvällen!

Hamilton söker upp Sonja för att avslöja sanningen, men deras möte avbryts i förtid. Hamilton samarbetar med Birger i jakten på nya bevis, men när ett avtalat möte går snett måste han försöka fly från sina resursstarka fiender.

Måndag!

Zebra assisterade. Har fixat hos Mor en del. Verkar vara lite strul med hur jag ska ta mig till Malmö för NFC den 19e. Hoppas det går att lösa på något sätt.

Mor och jag har gjort tårtbotten till min födelsetårta och på tisdag så fyller jag 45 år, jisses. Är verkligen en greymuzle men är 12 år i hjärta och sinne.

Kollat på Tunn Is i kväll på TV.

Liv och Enok börjar samarbeta. De reser norrut för att följa upp en ledtråd som kan leda till den kidnappade besättningen. Elsas förslag tappar stöd hos de andra ministrarna när hon utsätts för en smutskastningskampanj från ryskt håll.

Tisdag! – Min födelsedag!

Jaha, då fyllde man plötsligt 45 år och är en Greymuzzle. Varit en lugn födelsedag.

Blåräv assisterade.

Gjorde tårta och min moster kom på besök.

Har handlat och köpte lite gott för pengen jag fick av moster. Mor och jag har pysslat med ekonomi och administrativa saker under kvällen och senare var jag på Second Life och umgicks med andra Furries!

Träffade Vargar och många andra.

Samt någon form av Lejon med horn.

Och en Drake.

Träffade även Sergalen Fluffy och

det var bra musik så jag dansade med Ekorren Heaton, en gräddfärgad Sergal och en röd Drake.

Onsdag!

NORDIC FUZZ CON 2020!

Vixey och jag har varit på NFC i Malmö och det var superfint.

Träffade gamla furries som jag känt sedan länge och många nya.

Träffade bland annat ett par trevliga Sergaler!

NFC,s Djurrättsengagemang i år går till Katthjälpen!


KATTHJÄLPENS HEMSIDA!

NFC 2020 INTRO med MUSIK!


Vi satt en bit upp på en läktare och såg invigningen. De körde en del låtar och introt var grymt mäktigt med tung rockmusik, rök och ljuseffekter. Cheeseparty som Mause framförde var en fin och kul låt. Sen en kille som körde en rocklåt som handlade om hur arg han var över att han Mor hade tagit ifrån honom hans X-Box och en kille från Finland i silverkläder och Kaninöron som sjöng en låt med grovt innehåll men alla skrattade bara och ingen blev arg över låtens innehåll.

Pointed Fox berättade en del om sin verksamhet inom furry och Pinky höll tal!

Tordag!

Zebra assisterade, vi har varit på NFC större delen av dagen.

Är mest med mina gamla furryvänner från Stockholm men träffar också många nya Furries!

SMIRRES FOTON FRÅN NFC 2020!

Jag var på ett föredrag med Pointed Fox som kommer från USA och som håller på med 3D skulptering och 3D grafik. Han använder två mycket avancerade datorprogram som heter Maya och F-brush. Samt en 3D skrivare och han visade film om hur den funkar och att man måste härda skulpturerna med UV-ljus för att de ska hålla. Man kan även använda dessa avancerade datorprogram till att moderera om gubbar i spel som Call of Duty och Delta Force till antropomorfa djur om man vill göra det och är duktig på XYZ - programmering.

Detta var verkligen imponerande att se men inser att de kunskaperna och ekonomin för att skapa Furrygrejer på den nivån har inte jag.

Pointed Fox´s 3D figures!

Bygga modellflygplan, rita med papper och pennor och scanna för att ladda upp på FurAffinity samt skriva fabler i Word och koda om till användarvänlig PDF är det jag klarar av och är någorlunda bra på.

Var på Dealers Den och såg många fina saker där men dyra. Speciellt fursuitsaker är riktigt dyra men av hög kvalitet. Köpte en Drak-almanacka och en målning med två Rävar samt postitlappar med Rävar på.

Nästan hela fickpengen gick åt men är klart nöjd med det!

Jag åt Turkisk buffé i Malmö men det skulle jag inte gjort, det var gott men min mage klarade inte kryddorna så jag fick sitta på skithuset större delen av tågresan hem men tur var så höll Zebra koll så jag inte missade Hässleholms station.

Fredag!

Blåräv assisterade och det var första gången han varit på ett furrykonvent.

Var ute och fotograferade Furries och råkade stå i vägen där de skulle gå, så jag fick bestämda order att backa. Inga problem, lyckades få en hel del bra bilder ändå.

Tog bara en fika i Malmö då magen är helt kass av den Turkiska buffén.

Var sen på ett föredrag som två av de äldre Greymuzles höll i. Handlade om furryverksamhetens utveckling och vi pratade om hur det v ar på 90-talet då man satt med uppringt modem och chattade på Furry-Se och kollade artworks VCL som stod i Linköping som var den Svenska Furryservern då.

Var trött så jag åkte hem lite tidigare. Var ju teckning med Lyrra på kvällen som jag tyvärr missade.

Mor hade gjort mat till mig och sen gick jag hem till min lya och la mig tidigt.

Lördag!

Vaknade tidigt och började pilla med min Konventsida och fått upp en del material från NFC2020. =^__^=

Har ju en speciell sida just för konvent då min ordinarie furrysida har mycket annat furrystuff, varje sida man gör hos Webnode kan ha upp till 100 mb info.

Har funderingar på att hosta en sida om Dinosaurier hos Webber.se längre fram men får ta reda på mer om hur deras teknik funkar och hur stor sidan kan vara. Har ju blivit helförtjust i Dinosaurier sen Mor och jag kollade på Jurassicfilmerna! =^__^=

En av mina Furryvänner har varit hos mig i Finja idag.

Vi har sett furryvisson Song Content på TV med hjälp av NFC,s Streamingtjänst. Har även fått teknisk support från Boxer och nu funkar den igen men ska eventuellt få en ny box fram över då den varit svårstartad sen jag köpte den.

Min Furryvän har hjälpt mig med uppdateringar och virsusskydd med mera på datorn samt vi har tillsammans hjälpt mor med hennes båda datorer.

Min vän och jag har suttit och pratat och tittat på furrysaker tillsammans.

Läst nyheter med mera och fått till ett bildspel på YouTube med några foton från NFC men tyvärr inget ljud. Men det blev fint ändå.


Söndag!

Zebra assisterade under dagen, vi har varit på NFC under eftermiddagen och sett avslutningsceremonin. Vinsten till Djurrättsengagemanget att stötta Katthjälpen var över 90 000 kronor som går till att hjälpa Katter som har det svårt!

Avslutningsceremonin var väldigt fin och rolig, Pointed Fox fick mycket feedback för sitt engagemang.

På Whiteborden i Con OPS så hade Furries ritat en massa fint, Sergaler, Dook Iller, Hyenor, Rävar, Kaniner och Räven Ragnar från SveaFur med mera!

Blåräv assisterade på kvällen, vi handlade med mera. Dock var fiskdisken stängd så får köpa fisk en annan gång. Blåräv gjorde pangkakor till kvällsmat.

De körde två avsnitt av Hamilton på TV med mycket action och spänning!

Avsnitt - 1

Hamilton hamnar i ett förhörsrum med Kristin medan Säpo kallar till presskonferens för att informera allmänheten om hans inblandning i terrordåden. DG fattar ett omvälvande beslut när Säpo tömmer ur OP5:s lokaler.

Avsnitt – 2

Hamilton reser till Ukraina i hopp om att finna ny information, helt ovetande om att Haigs torpeder är honom hack i hälarna. DG bestämmer sig för att omvärdera sin avskedsansökan efter en påhälsning från Säpo.

Nyheter!

Dinosaurier!

Ny släkting till Tyrannosaurus rex hittad i södra Kanada!

Djur Övrigt!

Greta Thunberg – först skalbagge nu snigel!

Rymdtema! – Solen!

Internet!