Tass! Tass! Tass! Jag tassar hårt på alla djurhatare! :-P

Full rulle med flytten, så det blir inte så mycket tid till Internet. Iaf sköter jag om min bondgård på FB och har fött upp en get och några höns sista tiden, jag vann en Longhorn kalv i kväll eftersom jag gjort en del fin kvalitetsyoghurt. Behöver nappflaskor för att nappa upp kalven.

Varit och tittat på akvarium och fiskar idag, samt handlade klös och klättertorn till katterna i Zoobutiken. Skrivit mejl till Gertrud angående fler kontakter i min lägenhet och att mors spis bara går på 2 faser. Tagit ut en del kökssaker till mors lägenhet samt jag har fått en del kökssaker av mor. Mitt keramiska stekjärn kom för några dagar sedan, så det har jag i mitt kök. Samt en del posrlin och flera sådna här Coca cola glas som man fått under gågna somrar - när man köpt mat på MC Donalds. 

Invigde badkaret idag och det var riktigt skönt och fick massage efteråt av assistenten för min värkande rygg och axlar - efter att burit flera saker.

Kollat på 112 på liv och död i kväll. Någon hade kastat upp en brinnande tidning på ett kryp loft till en sporthall, bilar som brann och polisen fick ta hand om lägenhetsbråk och drogpåverkade bilförare utan körkort.

Iaf aprilväder här i Skåne med snabba växlingar medans körsbärsträden blommar i Japan!

KÖRSBÄRSDRAKE! =^.^=

RÄVAR! =^.^=

Dags att sova några timmar till! Mycket att fixa med i morgon!

*Kram!*