Spelbilder från en vän som spelar WW2!  1  2  3

NFC2015-TRÅD!


Igår så när Silverräven kommit, så åkte vi ut till Norra Sandby och hämtade min säckakärra, sen körde vi hem till Silverräven i Vinslöv och hämtade hans säckakärra, med hjälp av två säckakärror och mycket slit - så lyckades vi få militärbokhyllan på plats. :)
Tog sen över hangarhyllan och när vi skulle resa den så var det nära nedre sidskivan vänster höll på att knäckas - men vi lyckades rädda den - så den kom på rätt ställe i dator/arbetsrummet! :)
Höll sen på att sätta upp alla flygplan och helikoptrar i den! B)
Hämtade läslampa och antennkabel i Norra Sandby! :)
Började sätta upp en del böcker i går. Var sen och kollade på Rusta på mattor, lampor och lite annat! :)
Hämtade hundarna och jag fortsatte bära över böcker! :)

Idag har jag delat en tvättklämma och med Blårävs hjälp att luta hangarhyllan mot väggen och med hammaren knackat de två kilformade tvättklämmsbitarna under hangarhyllan så den lutar mot väggen! Smart va? ;)

På förmiddan idag så var Blåräv, jag och mor ut till Norra Sandby och hämtade växter och tog med hit till Finja och satt i krukor. Vi handlade bröd och mjölk på Lidl och köpte lunch på Mc Donalds och tog med hem och åt! :)

Sen hållit på att sätta upp alla böcker i bokhyllan, flygteori, skolböcker, SMB-böcker, tidningsställ, Bonniers Lexicon, Draklexiconet, Djurböcker, Siencie Fiction böcker, Fakta böcker, Alverfolket och andra seriealbum, Indianböcker osv! :)
Satte min gamla ångmaskin högst upp på bokhyllan, den har jag haft sen jag var 8 år - men den har legat i en låda i många år - så packningarna i den har nog torkat sönder och vet inte om Metatabletter finns att få tag på idag - så den får stå till prydnad! B)
Hängt upp lite tavlor också och hängt upp svärd medmera. Mor bjöd på Kaffe och våfflor nu på eftermiddan och min granne hade sin Siberian Huskie - Mansi ute och han är inne i en fäll-period nu så det bara dröslar päls från honom, kunde inte hålla mig för skratt för han ser hemskt rolig ut med hårtussar på hela sig! :lol: 

KNASRÄVEN OCH KAKAN I SPANNEN! :-D

Fisa! :-D

The Social Wolf - Scrolla neråt för info på Engelska!

Vargar syntes lekande utanför Järna!


Alfaparets liv kan räddas av vårvärmen!

Att stå upp och försvara vargar och andra rovdjur är en självklar sak och en skyldighet om man är medlem i Rovdjursföreningen, Vargarnas Parti, Djurens Rätt och kallar sig djurvän och är furrie!

ANDRA NYHETER!

Hon har svår diabetes – apparaterna stals!

Det här är ett rop på hjälp från en förtvivlad mamma till ett svårt sjukt barn.

– Snälla tjuvar, lämna tillbaka insulinpumpen och blodsockermätaren – ni har ingen användning av grejerna.

Veronica Pettersson, 41, vände sig till Expressen sedan hennes dotter Wilda, 6, blivit av med livsviktig medicinsk utrustning på ett lekland i Arninge, utanför Stockholm.

Kvinna kidnappades av ökända vägpirater!

- Men det ska väl tydligen vara fritt fram att stjäla andras saker och råna andra på smycken och pengar, samt våldta både barn och djur? - för vi ska vara så jävla politiskt korrekta och stryka medhårs när det gäller tjuvar, våldtäktsmän, pedofiler och djurplågare osv, för att den enskilde medborgaren ska ju inte få göra motstånd eller skydda sig och de sina! Fan vad arg jag blir på det! :o

Media i Rumänien hånar Sverige – Ett paradis för tiggare!

Nu ska hemlösa få förstahandskontrakt i innerstan!


Norsk snösmocka på väg mot Sverige!

HUMOR! :-D

Lejonkungen är kult! =^__^=

*Kram!*