Godmorgon! Smirre här.

Sovit några timmar nu sen jag var helt f*cking slut i går efter tufft jobb med flyttprojektet, men fick en hel del gjort!

Det blev inget Internetande i går kväll!

På förmiddan i går så fortsatte jag och sortera och packa upp DVD-er, fick alla på plats! :)
Tömde det gula skåpet med datortillbehör, hade också mina originalbetyg där från både Dammsdal, Norrängsskolan, Önnestad, Komvux och Furuboda! :) 


+ Lådan med kottarna som jag plockade utanför Kejsarens palats i Kyoto 2012! B)

Bar över allt i nya lyan och satte in i datarummet! Satte skåpet på plats och packade in alla saker igen, har en jäkla massa USB-kablar som jag la i en påse samt videokameran hade jag där + en hel del datortillbehör.


Fixade lampa i sovrumsfönstret och den blå plafonden lilla hallen i nya lyan, samt tog över ljusterapilampan som lyser bra och har den som belysning i vardagsrummet! B)

Hängde upp några tavlor, b.la. den med räven som jag fick i födelsedagspresent när jag fyllde 30 av en mycket fin vän! :) Dock har lampan i den slutat funka, så jag får beställa en ny rörlampa sen!

Bar över vapenstället och satte upp mina vapen i det samt hängde upp några vapen på väggen ovanför! B)

Sen började Blåräv och jag på att tömma militärbokhyllan, så vi bar över massor av militärböcker, Alverböckerna, flygteori och pärmar och allt möjligt som var i den. Boniers Lexicon  och en del fantasyböcker och Draklexiconet osv också!

Hangarfartyget och X-vingen tog jag själv hand om, då jag är väldigt rädd om dem! ;)

Sen på kvällen höll jag på att bära över alla flygplan och ställa dem i köket, idag ska vi flytta över hangarhyllan och militärbokhyllan när Silverräven har kommit. Tog ner mina sergalbilder i köket och satte upp dem i köket i nya lyan!
I ett riktigt kök ska man ha bilder på sergaler! B)
Sen var det mörkt och klockan mycket.

Hade kramp i vaden så Blåräv masserade min vad tills krampen släppte. Tog ett skönt bad också!
Sovit sen några timmar och ska strax sätta igång och jobba med flyttprojektet igen! :)

*Kram!*