Yipp! Räven är online.

Har varit hemma idag, min mage är bättre men inte riktigt bra - så jag vågar mig inte på en cykeltur på 8 km än men hade tänkt åka till gården i morgon, Vixey skulle då varit med mig och hon har ju varit sjuk och nu är hennes dotter som är 8 år sjuk, så hon måste vara hemma med henne. Pratade med chefen på gården i telefon idag, fölen har ännu inte kommit, men hoppas de kommer snart och är välskapta. ^__^ Trivs ju som sagt på gården och tycker om att jobba med djur och de som har gården är snälla och sympatiska. Blir lite trist att sitta hemma men som tur är så har jag ju ändå saker som jag kan sysselsätta mig med. Ex modellplansbygge. ^__^

Har byggt min MiG-37 Ferret (Iller) som går under namnet "Vildvittra" i FAF! Så nu äntligen har jag min Vildvittra i Furry Air Force och i Foxylvanska flygvapnet! =^__^= MiG-37 Ferret är ett fiktivt flygplan på film precis som MiG-31 FireFox och F-19 Stealthfighter, som är jettmaskiner på bioduken men som antagligen har varit för dyra för att bygga IRL även om tekniken finns idag. Här kan ni läsa om alla fiktiva flygplan på bioduken, både Ryska och Amerikanska. 

Cockpit-inandömmet klart!

Har annars idag spelat Black Hawk Down och vilat upp mig en del för magsjukan har tagit rejält på mina krafter.

Har varit på Second Life en stund nu i kväll. ^__^

Tengu var där bl.a. ^__^

Satt och småpratade lite med en hare, varg och skunk. ^__^

Var rivig rock så jag var uppe och dansade lite också, alltid kul att dansa i Luskwood! Murr! =^___^=

Kram från Smirre