Smirre är online.

I Don't Sport!

Furry Rave!

Midwest Fur Fest 2016-THE BEST CON EVER!

NY TECKNING FRÅN KEKE!

Norge stoppar jakt på 32 vargar!

Ylande varg i hägn. Foto: Cole Young via Flickr https://www.flickr.com/photos/kaanah/

Tidigare i höst hade Norge planer på att låta skjuta upp till 47 av landets ungefär 68 vargar. Det skulle varit den största vargjakten i landet på över 100 år, men nu stoppar det norska miljödepartementet jakten på 32 av vargarna, enligt SVT.

Den stoppade vargjakten rör fyra revir och bland annat i zonen mot gränsen till Värmland i Sverige, som tidigare varit fredad för vargjakt. Den 1 januari skulle jakten på 47 vargar påbörjas, men nu sänks alltså kvoten till 15 vargar istället.

Anledningen är att jakten anses strida både mot den norska Naturmångfaldslagen och Bernkonventionen och eftersom det inte finns tillräcklig dokumentation om vargarnas skador på husdjur och tamrenar. Enligt Bernkonventionen måste man också, innan jakt tillåts, utesluta alla andra lösningar för att hindra eventuella skador av vargarna.

Nu kommer Norge istället prioritera att bekosta bland annat rovdjursavvisande stängsel i den så kallade vargzonen.

KÄLLA!

Har varit ovanligt trött idag, iaf så hjälpte min assistent mig med TV,n så nu vet vi hur det funkar med att se YouTube på TV,n. Suttit och tittat på Zabus YouTybe-videos. Kul att kunna se dem i HD och 48 tum. Yay! =^__^=

Har handlat till Mor och mig på City Gross och var även till Snapphanen och in på Gamestop och köpte ett Steamkort för 200 kronor.

Installerar Call of Duty och laddar in Steampengen till helgen, då det tar en del tid att göra.

FaceBookat lite och Skypat i eftermiddags.

Ikväll varit på GYC och umgåts med andra furrisar.

Träffade en Varg b.la.

Samt fler Vargar.

Träffade en ovanlig Drake också.

Gjorde sällskap med en Räv och en Gepard.

Dansat länge med en av Vargarna till rivig rock.

Ska snart lägga mig. Är väldigt trött.

*Kram!*