Smirre här.

FURRYSERIER!

To Hell and back!

Lackadaisy!

Inhuman!

Twokinds!

Las Lindas!

The Junk Hyenas Dinner!

THE FUTURE WORLD 2050!

INTRESSANTA ARTIKLAR!

Vad är skillnaden mellan en meteor och en meteorit?

  Framtiden bjuder på smarta hem!

  Spindelväv blir till skottsäkra västar!

  Meditation kan förändra din hjärna!

  Butikerna lurar din hjärna!

  Fem knep som fyller din hjärna med skräck!

Större delen av dagen idag har gått åt till möte med mina assistenter och Tindra, är ju så att Försäkringskassan granskar assistansen och man har ju läst om att FK drar in assistans för brukare med svåra funktionshinder. Min läkare Sixten har skrivit ett tjockt intyg som vi fick läsa, ett intyg som Försäkringskassan ska ha. Det framgår ju att jag fungerar bra idag just för jag har bra assistenter och ett assistansbolag som kan Asperger och ADHD, samt satt sig in i Furryvärlden och att den är en trygghet för mig. Det har ju tidigare, för ett antal år sedan varit väldigt stökigt runt mig p.g.a. att några assistenter jag hade då, Handihand, Kommunen, särskolan och arbetsledare inte förstod Asperger och ADHD och var klart fientliga till Furryvärlden och mitt umgänge med Furries, vilket de också starkt begränsade med lås på datorn osv. Även ett par assistenter som skrämde upp mig och satte paranoida griller i huvudet på mig om att det b.la. fanns en väldigt stark hotbild mot mig och mot de andra Furrisarna + att jag hade problem med religiösa grubblerier och religiösa vanföreställningar sen tiden i Pingstkyrkan. Vilket resulterade i att jag var extremt paranoid, självdestruktiv och även utagerande i text och teckningar på SveaFur - att jag skulle skaffa riktiga vapen och göra hemska saker som skjutningar, mordbränder och hänga personer i lyktstolpar osv. Det sistnämnda hade hade jag lärt mig av en Centerpartist i Vingåker som har ett extremt hat mot Socialdemokrater och b.la. resonerade att Socialdemokrater är landsförrädare och folkförrädare som just skulle hängas i lyktstolpar som mat åt kajorna. Han intalade mig att yttrandefrihet är att hata och håna auktoriteter, rika personer, homosexuella och framförallt Göran Persson och andra Socialdemokratiska politiker. Att Internet och Furry är inget att glorifiera då det är till för att rikemansungar ska sitta och fjanta runt i virtuella världar, ha virtuellt sex och leka krig. Dock bröt jag all kontakt med honom 2009 när han spelade ut mig mot andra Furries och han talade illa om de andra Furrisarna till både sin son och en kollega från Karshudden samt sa det till mig när jag konfronterade honom med det.

Att mitt liv fungerar betydligt bättre idag är just att jag har assistenter som förstår vad jag gått igenom och hur mina diagnoser påverkar mig och framförallt hur viktig Furryvärlden är för mig och mitt umgänge med andra Furries. Att jag kom iväg till Japan 2012 och mognade andligt med mitt möte med Inari och Shintoismen har skapat en stark trygghet och lugn i min innan väldigt oroliga själ. Att jag varit med på Nordic Fuzz Con sen 2013 och träffat de andra Furrisarna IRL har också skapat en social trygghet och utvecklat mig socialt. Mitt engagemang i Djurrätt och Rovdjur etc. ger mig en meningsfull och betydelsefull sak att engagera mig för och att jag har en egen lya som jag har fått inreda som jag vill + att jag har den frihet som jag aldrig haft tidigare, jag får umgås med vilka jag vill, jag får spela vilka spel jag vill och se vilka filmer jag vill, lyssna på vilka musikgrupper jag vill osv. Jag får själv göra egna val och väljer det som känns bra och säger nej till personer som jag vet inte vill mig väl.

Vilade en stund efter mötet.
Kollat på TV, det var om hemsökta hus osv. rätt spännande.

Varit jag på Second Life och umgåts med andra Furries.

I morgon ska Mor hjälpa mig att beställa filmer på Ginza. Vill b.la. ha tag i Guardians of Galaxy 2, Beck - Hämndens pris, Titanic, Independenceday 1 och 2, Dansar med Vargar samt Juryn - A time to kill. Mor sa att de har många gamla filmer för 10 kronor på DVD. När jag flyttade så gjorde jag ju av med en hel säck gamla uppslitna VHS-band, men det är ju mycket bra om man kan få tag i gamla filmer på DVD. VHS är ju en dålig och föråldrad teknik.

NYHETER! 

Köpt sju bilar i år – kan tvingas sälja sina katter!

Så skyddas Malmöborna mot terror på julmarknad!

Polisen varnar: Tjuvarna klipper hål i bilplåten!

Paolo Roberto avstängd efter skämt om Metoo!

Läkaren slår larm om upptäckten i soldaten!

Spåren i Sverige efter Hitlers Nazityskland!

Saab 96 V4 såld för världsrekordbelopp!