Hejsan! Smirre här.

How To Get The FURSUIT FRIDAY CALENDAR!


Some Beauty Fluffy Sergal!

Some Beaty & Fun Cats!

Biger Cats & A Ordinary Cat Stretshing!

Igår på eftermiddagen så gick Zebra och jag stavgång en bit men orkade inte så länge utan blev trött och fick ont igen.

På kvällen chattade en stund på Furrytelegram samt avinstallerade mitt Black OPS 4 som blev en besvikelse, ska se om jag fram över kan installera de gamla Call of Duty om WW2 om de funkar i Windows 10. Annars kanske det finns drivrutiner för det. Ta i trä att det funkar iaf.

Moster Ester och Moster Evy kom och hälsade på under eftermiddagen, fikade hos Mor samt satt och pratade och spelade kort.

TANKAR OM MIN SKOLGÅNG MED MERA!

Tycker det är för förfärligt med barnen i Ystad som hållits isolerade från omvärlden men samtidigt så vet jag av egen livserfarenhet att många skolor har stora grupper, det förekommer mobbning, rasism, hat och ständiga konflikter och lärare som är översittande tyranner osv. detta är ingen bra miljö för någon så jag anser att en skola med små grupper eller hemundervisning är betydligt bättre för elever som inte är så starka mentalt.

Dock menar myndigheterna att denna FaceBook-grupp som vill skydda sina barn är olaglig!

Vad gäller min skolgång så fick jag ju inte min diagnos fastställd för än jag var 25 år, långt efter skoltiden. Innan antog man att jag hade damp och hade förståndshandikapp, barndomspsykos osv. Därför gick jag kvar i lekis tills jag var 9 år och hade sen klinikundervisning några timmar i veckan tills jag var 11 år.

Då beslutade skolnämnden att jag ska skickas jag till Dammsdal 45 mil hemifrån för att ingen skola i Hässleholm eller Kristianstad kunde undervisa mig med de svårigheter jag hade. Enligt Barnpsyk så hade jag svårt att lita på vuxna och tålde inte att någon vuxen som jag inte kände mycket väl och litade på rörde vid mig och att jag försvarade mig mot vuxna genom att bitas och sparka mot pungen. De som känner till mig vet att jag mellan jag var 7 och 9 år blev utsatt för sexuella övergrepp och det var därför som jag reagerade så och framförallt mot vuxna män som jag inte kände väl om de försökte röra vid mig. På Dammsdal så började jag sakta få tillbaks tilliten till vuxna lite grand och berättade för min fadder, Janne vad jag varit med om men min Mor fick inte veta något för än jag flyttade hem till Gumlösa när jag var 16 år och då var det för sent att göra något åt det.

Jag kunde dock första året Dammsdal knappt göra mig förstådd för att jag pratade utpräglad Göingedialekt så jag fick träna att lära mig rikssvenska för att klara mig och göra mig förstådd.

Dammsdal var en rätt bra skola då vi var i små grupper om 5 elever och 2 kvinnliga lärare. Vi var mycket ute i naturen och lärde oss om natur, miljö och vilda djur osv. framförallt om Vargar och genom leken och fantasin så lärde vi oss att hantera och förstå olika saker. Det här med Vargar som krigar mot samer osv. som jag berättat om tidigare och att jag långt senare fick hjälp av några kompisar i Katrineholm 2006 att göra ett spel om det samma men som någon Kalle i en Varggrupp blev arg över och började hota med en massa rättsliga saker och att han och hans samiska vänner skulle vidta åtgärder mot mig och mot dessa grabbarna 12, 14 och 16 år som hjälpte mig att förverkliga sidan och spelet om Vargarnas frihetskrig mot samerna om vi inte släkte ner sidan och om vi tänkte göra spelet.

På Dammsdal så var vi var ofta ute i skogen i flera dagar och sov i tält, hade hajker samt cyklade och paddlade. Vi hade rätt mycket slöjd och att vi arbetade med händerna att sy, snickra, måla, rita och keramik osv. Inte så mycket teori men jag har alltid tyckt om att läsa och gick ofta till biblioteket och läste om astronomi, teknik, vetenskap och militära saker som vapen, stridsflygplan, attackhelikoptrar osv. som jag ansåg var viktig och bra kunskap. Samt vi hade ADL alltså ”allmändaglig livsföring” och det kunde vara att vi gjorde lite olika saker i ADL-lägenheten som att laga mat, tvätta, städa och duscha osv. Hade lite historia, främst om vikingatiden och vi lärde oss att tyda runor och göra runor samt om hur vikingarna levde och om Asatron. Samt räkning på väldigt enkel nivå som plus och minus samt att träna affär med leksakspengar och skrivning genom att skriva uppsatser och hur man stavar till olika ord. Fredagarna var mer fritt och då ritade vi, byggde med Lego, tittade på tecknade filmer som Batman, He Man och Starsinger osv. eller åkte hem till Gunillas gård och hjälpte henne i stallet med kossor och hästar samt kelade med stallkatterna. Jag var på Dammsdal mellan jag var 11 och 16 år så jag har 5 årig grundskola med inriktning på vildmarksliv, vargar och djurrätt samt att göra enklare praktiska saker som slöjd samt teoretisk kunskap inom militärteknik och rymdteknik samt astronomi.

Mellan jag var 18 och 21 år så gick jag särgymnasium på Norrängsskolans lantbrukslinje förlagd på ”Lantan” i Önnestad och pendlade med buss 555 mellan Hässleholm och Önnestad då vi hade en del teori inne på själva Norrängsskolan i Hässleholm. Jag hade det inte så lätt där då det var en större grupp och med elever med olika sociala och psykiska problem samt en kriminell, rasistisk och hatisk assistent (Lasse) och en lärare som var en tyrann och översittare (Rune) som gjorde allt för att bryta ner både mig och andra elever psykiskt. Inriktningen var lantbruk och jag lyckades ändå ta mitt traktorkörkort och lärde mig enklare saker inom lantbruk, hade sen sommarjobb hos Ulf Erlandsson på både hans gård och hans brors gård där det var en liten grupp med bara mig och familjen Erlandsson där jag trivdes mycket bra och kände mig trygg och hade roligt.

När jag valde lantbruk så hade som mål att bli bonde på Sinclairsholm för Mor och jag bodde fortfarande i Gumlösa då men det var fullt på Sinclairsholm och jag hade väl inte tillräckliga grundkunskaper och social kompetens för det heller. Jag känner ju Baronen och de andra bönderna där väl som vet hur jag är men Sinclairsholm är ett gods/företag och interagerar med andra aktörer inom lantbruk och jag saknade mycket av den sociala biten, kunde inte Engelska då och är som sagt en childman, det vill säga att jag hade för mycket lek i mig för att ha ansvaret att hantera tunga och dyra lantbruksmaskiner när plötsligt traktorn i mina tankar blir en Apachehelikopter eller ett stridsflygplan eller springer och leker krig då redskap blir ett gevär och jag är militär osv. så hade andra inom lantbruk utanför Sinclairsholm som kommer dit och kanske förväntar sig att jag ska kunna Engelska, visa och förklara saker inom lantbruk och då möts av en vuxen man som inte kan Engelska och som leker krig med redskap och maskiner. Som tycker det är roligt att Djur fäller hår och har hål i nosen eller som sjunger tramsiga sånger osv. Nej, det hade inte blivit så bra varken om jag hade varit bonde på Sinclairsholm eller varit ansiktet utåt för Rovdjursföreningen så jag förstår idag att folk stoppat mig just för att jag inte ska göra bort mig totalt och bli betraktad som en fåntratt och pajas.    

Sen köpte jag och Mor villa i Norra Sandby under tiden som jag gick lantbrukslinjen.

2000 när jag var 25 år så fastslog läkare i Lund att jag har Aspergers Syndrom och jag fick en del stöd samt ledsagning av Christer, började då läsa datorkurser på Komvux samt olika filosofiska ämnen, satt mycket hemma och studerade och var inne på Komvux på prov och skrivningar och fick bra poäng eftersom jag förklarade för studievägledaren att jag jobbar bäst i lugn och ro och inte i stora grupper. Skulle även läsa Engelska och matematik men då var jag tvungen att vara i en stor grupp inne på Komvux och sen hade jag inte grundkunskaperna i grammatik och inte grundkunskaperna i matte heller och fick underkänt på proven så då fick jag inte fortsätta att läsa engelska och matte. Ville gå om kurserna och förklarade mina svårigheter för rektorn som var helt oförstående till att en 27 åring inte kan de 4 räknesätten eller inte kan grammatik utan menade på att jag var lat och dum samt att rektorn ansåg att jag gick på Komvux bara för att lätt få pengar från CSN att kladda för. De pengarna som jag fick från CSN hade jag inte själv hand om och de var endast att användas till resor till och från Komvux, skolmat samt studiematerial och gick in på ett konto som min Mor hade hand om.

Rektorn tyckte också att jag skulle gå till psykiatrin och få hjälp för mitt hat mot Lasse och orsaken var att jag hade fått något tuppjuck på Komvux när föreståndare på ridskolor och hästägare ringer upp mig på mobilen och börjar ställa en massa konstiga och obehagliga frågor om tidelag och perversa saker som Lasse lögnaktigt skyllde både mig och vänner till mig för att vi gör med hästar osv.

Studerade sedan mer data på Norra Station istället samt gick ofta till Biblioteket i Hässleholm och läste böcker samt läste intressanta saker på webben då det fanns datorer att låna där. Teknik, vetenskap, rymden och furry bland annat.

2007 gick jag IT-linjen på Furuboda och det var då jag började lära mig vilka möjligheter det finns att skapa saker på webben så det var då jag började bygga mina första sidor, reggade mig på SveaFur och några andra forum samt började med YouTube och att blogga osv. Dock var väl kanske inte forum och sociala medier så bra dock då jag är som jag är, att jag har just Aspergers Syndrom och är en childman så har en del andra personer svårt att hantera att jag tänker, känner och är annorlunda än så kallade ”normala!” (Även några andra Furries och Djurvärnare.)

Kanske mycket på grund av min Asperger och att jag är en childman som gjorde att jag har farit illa och varit mycket mobbad under 90-talet på Röingegården, Norrängsskolan, Samhall och SIVO för att många andra där också har stora sociala och psykiska problem och att lärare och personal har varit totalt inkompetenta att hantera elever och arbetare med sociala och psykiska svårigheter samt konflikter som uppstår i grupperna på grund av svårigheterna med kommunikation och beteende.         

Kvällen!

Ikväll varit på Second Life och umgåtts med andra Furries! Var en del aktivitet på klubben!

Träffade en Syx bland annat.

Samt Vargar och många andra.

Träffade en ny Räv som jag hängde med en stund.

Samt en Räv till.

Samt en ny och väldigt stilig Drake!

Senare dök Vanessa upp på klubben, var ett bra tag sedan jag träffade Vanessa. Men kul att hon kommer in ibland. Hon har ju mycket med sitt jobb inom Amerikanska försvaret och Amerikanska flygvapnet att fixa med så hon kommer då och då in på SL när hon inte har så mycket att göra.

Var bra musik så Vanessa och jag dansade länge, en Hjort och en Leopard dansade också.

NYHETER!

Djur!

Se det mäktiga mötet med vikvalen!

Miljö!

Havets dag firades med skräpplockning på Ribban i Malmö!

Mer om explosionen i Linköping!

Det är inte en attack mot oss!

Polisen utreder flera olika spår!

Se förödelsen efter explosionen i Linköping!

Trodde det var hela balkongen som ramlade ner!

Det kommer bli en lång evakuering!

Följ med in i Reginas explosionsskadade lägenhet!

De har bombat vår borg!

En läskig situation!

Film!

Dark Phoenix!

Hårdrock!

Här spelar Kiss på Sweden Rock!

Här är festivalen i bilder!

Kiss och gitarristen som försvann!

Raggare!

Tokiga individer som gillar att vara ute och härja!

Bojkottad för ytterst hemsk och olämplig låt!

Komikern Simon Gärdenfors portad i Göteborg!

Teknik!

Här är båten som tillverkar sitt eget bränsle!

Åska!

Så funkar sommaråskan!

Våld mot tjänsteman!

Polis attackerad med stenar och cykel i Bäckby – en gripen!

Narkotika!

Cannabis för 8 miljoner kronor odlades på gården i södra Dalarna!

Smuggling och odling – så kommer narkotikan till brukarna!