Pip i Nosen! - Smirre är online.

Timmy har kommit på ett kul och annorlunda sätt att använda sin Fursuit!

KÄLLA! - TIMMYS TWITTER!

New Buildings if opens in New Tokyo 2018! =^__^=

NYA FAVORITER!

 

DAGBOKSTRÅDEN!

FILMTRÅDEN!

FLUFFOGRAM!

I förrgår så sov jag mest både dagen och natten, var väldigt trött och har ont i ryggen och höften. Samma igår när Fjällräv assisterade, hände något vid frukosten som smärtade extremt i ländryggen så jag knappt kunde röra vänstra benet. Mor ska försöka få till att jag snart efter helgerna kan få komma till magnetröntgen och kanske man måste suga ut fettknutan om den nu trycker på nerverna. Skulle också till Fotlena igår men både Fjällräv och jag insåg att jag skulle inte klara av trappan upp till Lenas lägenhet där hon har fotvården hemma. Hade extremt ont och låg mest. På kvällen var jag på Second Life en stund och umgicks med andra Furries. 

Idag assisterar Blåräv och varit lite bättre idag, så vi har handlat lite till mor samt hämtade lådor från företaget i Katrineholm som Mor beställt.

Fikat hos Mor och suttit och umgåtts med Mor idag. Sen på eftermiddagen har jag spelat uppdraget No Russian i Call of Duty MW 2!

Ikväll varit på Second Life igen och umgåtts med andra Furries.

Träffade en Rävinna b.la.

Samt en Rävängel.

Träffade också en trevlig Skunktjej.

Samt en Varg

och en vit Rävinna.

Ikväll är det Wallander - Jokern på TV7 och den har jag tänkt titta på.

För Malmöpolisen vittnar Carina Olsson om knarkuppgörelser som ägt rum på hennes restaurang. Hon gör det på villkoret att få skyddad identitet. Två dagar senare hittas Carina skjuten med tre skott - två i huvudet och ett i ryggen. En regelrätt avrättning som Carinas sjuåriga dotter Cleo dessutom blir vittne till. Cleo lyckas dock undkomma och hamnar på sjukhus i ett apatiskt tillstånd. Mordet sker i utkanten av Ystad och därmed är det ett fall för Kurt Wallander och hans kollegor. I och med att fallet visar sig ha kopplingar till Malmös undre värld får Ystadspolisen hjälp med utredningen av malmöpolisens Frank Borg, en polis med minst sagt tvivelaktiga arbetsmetoder. För kriminalinspektör Stefan Lindman, som redan innan fallet Carina visat tecken på obalans, kommer samarbetet med Frank Borg innebära en resa till helvetet tur och retur. Frank lär Stefan vad det innebär att ställa upp för en kollega. I alla lägen.

*Kram!*