2017 SERGAL STYLE SETUP! - Zabu utan fursuit fixar och donar med sina furrygrejer!

Slappat på förmiddan. Är ovanligt trött men beror väl på att det är vinter och grått, dimmigt och trist ute. Mor skulle till doktorn idag så jag hjälpte Mor ut till sin taxi.

Var sen ut till Narwille men bara en Sergal var där, hängde med honom en stund.

Spelade sen lite Delta Force och sen åkte vi till Hundpanget och hämtade Cockerspanieln. Assistenten handlade till sig på vägen hem från hundpanget och vi gick en runda med Cockerspanieln på militärområdet.

Kollat lite på TV, var om hur man letar guld i Alaskas vatten genom att ha en grävmaskin på en flotte och en maskin som vaskar dyngan som grävmaskinen tar upp från botten. Ena dagen hittade de bara lite guld, för ca 600 dollar. Nästa dag fick de upp guld för över 200 000 dollar. Så det är tur som avgör när och hur man hittar guld.

Mor och jag kollade om detta med City Gross färdiga matkasse med recept. Fanns många fina maträtter man kan få med i matkassen och tillhörande recept. Man beställer den online och hämtar den sen på City Gross. Rätt smart om man inte tycker om att trängas med folk och ha en massa oljud omkring sig, som det ofta blir i en stor affär när många handlar.

Kollade sen lite på TV igen och det var om drifting, en speciell körstil och de byggde om en Nissan (bil) för att få den så effektiv som möjligt för Drifting. Var rätt intressant.

LÄS OM DRIFTING!

Assistenten och jag diskuterade b.la. Indien och var Himalya ligger. Jag trodde att Himalia där jag vet att Maunt Everest ingår som är världens högsta berg på + 8000 meter. Jag trodde det låg här i Europa eller möjligen i USA. Fick veta att det ligger i Asien nära Indien och Kina. Jag trodde att Indien är ett väldigt rikt och modernt land med många forskare och ingenjörer, att de är långt framme tekniskt inom IT med mera. Samt att kor är heliga i Indien visste jag. Har läst på om både Indien och Himalya. I Indien är det många som är väldigt fattiga och några få är rika, Indien har en väldigt dramatisk historia med krig och revolutioner samt varit ockuperat av England och andra länder. Min assistent var förvånad över att jag inte visste så mycket om Indien eller visste vart Himalya ligger. Jag har ju som sagt gått särskola och den geografi vi fick där handlade bara om Norden och vad världsdelarna heter. Historian handlade mest om vikingatiden och hur man levde då, vad man trodde på osv.

LÄS OM INDIEN!

LÄS OM HIMALYA!

I kväll varit på Second Life, en Räv var DJ och hade världens mega anläggning.

Träffade ett antal Furrisar.

Gjorde en Varg sällskap.

Träffade ännu en Varg och vi hade kul när vi diskuterade nosar.

Träffade också en svart Sergal.

Samt en Drake.

Och en Leopard.

Mystic Bird har skaffat hatt.

Jakt har inget berättigande i ett moraliskt samhälle!

Tack, alla vargjägare, som mördar djur för nöjes skull! Hur länge ska jägarna tillåtas bestämma vad som är rätt och fel i naturen? Över en miljon djur mördas årligen i Sverige. Enligt Jägareförbundets egen statistik skadeskjuts 14 procent av älgarna, alltså 14 000 individer. De går omkring i skogen med sönderskjutna kroppsdelar och går en helvetesdöd till mötes. Djur känner och tänker, lider och andas, gläds och sörjer precis som människor.

Det vilar ett romantiskt och egoistiskt skimmer över jakten kopplat till stora ekonomiska intressen inom vapenlobbyn. Mördandet av oskyldiga djur har inget berättigande i ett etiskt och moraliskt samhälle. Djuren har lika stor rätt till ett värdigt liv på detta klot som vad djuret människan har. Det är ju vi som terroriserar, förstör och demolerar allt som kommer i vår väg. Hade vi en vargstam skulle det rädda många liv.

Antalet kollisioner mellan bil och älg skulle minska, det är till och med möjligt att vildsvinen skulle minska. Einstein sa det bäst om den idioti som präglar vårt samhälle redan för 80–90 år sedan: Titta djupt in i naturen vad den har att erbjuda och du förstår allting så mycket bättre och endast två saker är oändliga. Universum och mänsklig dumhet, och jag är inte säker på universum. Det var sant då och i ännu större utsträckning i dag. Frågan är vart mänskligheten är på väg? Förbjud allmän jakt för nöjes skull.

Människo- och djurrättsaktivist

Cyberpunk (en sammansättning, så kallat teleskopord, av cybernetik och punk) är en genre inom science fiction med fokus på datorer eller informationsteknik, och ibland en degenerering av samhället. Historierna i cyberpunklitteratur kretsar ofta kring konflikten mellan hackare, artificiell intelligens och megabolag i en snar framtid på jorden. Denna framtids städer präglas ofta av dystopiska kännetecken men även av en extraordinär energi och mångfald. Det är resultatet av självkorrigering i science fiction-genren, som traditionellt sett hade ignorerat betydelsen av informationsteknik.

Cyberpunkförfattare tenderar att använda sig av inslag från hårdkokta deckare, film noir, japansk anime och postmodern prosa. De beskriver den nihilistiska, underjordiska sidan av det digitala samhället som började utvecklas under 1900-talets två sista decennier. Cyberpunks dystopiska värld har kallats för antitesen till de utopiska science fiction-visionerna från mitten av 1900-talet som Star Trek var ett praktexempel på.

NYHETER!

Trump: Ska skriva under order om muren!

3 Gun Laws President Trump Could Change Within the Next Month!

Polisen övar antiterror inne i gallerian!

Åkessons krav: Inflytande i AKB:s regering!

Barnmorskan ska inte ha något jobb!