Smirre här.

NYA FAVORITER PÅ MIN FURAFFINITY!

My Wolf Rock!

Vulluna House music!

Fin Teckning Från Andy & Mer i SvF-Podden!

FLUFFOGRAM!


INFO!

Wooden Keyboard with Mechanical switches!

Handmade wooden keyboard for PC with mechanical keys (Cherry red switch ) and USB connection.
It's made of walnut.
USA layout.

Wood is coated with oil, which is used for the coating of children's toys and products in the kitchen.
Each part is hand sanded and buffed to a silky smooth to the touch.
Natural, environmentally without refinishing the surface so you can feel the wood and also protects against wear and humidity.

Ready to ship in 1-3 business days.

SURF TO WEBSITE!

Turning Torso!

Idag har Helena assisterat. I morse var jag i Luskwood och det är vinter i Luskwood också.

Träffade Skunken Ardy och några andra Furries.

Det är vinter här i Finja också och i natt skulle det bli minus 18 grader. Är kyla från Ryssland som kommer in över Sverige.

Innan idag så har solen skinit in i vardagsrummet så jag har legat och solat i vardagsrummet. Var skönt. Har bytt mina smärtplåster och ska duscha sen i kväll.

Igår så assisterade Fjällräv, låg och solade i vardagsrummet då också. Sola ute går ju inte för det är extremt kallt ute men inne i vardagsrummet känns det skönt att bada i vitt solljus.

Fjällräv och jag handlade också till Mor samt jag hämtade mediciner. Vi såg också ett bra program på TV där de körde med superbilar i en saltöken, de körde extremt fort. De snabbaste bilarna körde i 700 + och de drivs inte med bensin utan med nitrometan och behöver en bromsskärm för att stanna. De ser typ ut som spjut med en cockpit och tunna hjul. Det är massiva däck i specialgummi. Vanliga däck hade antagligen börjat brinna i de här extrema hastigheterna.

I förgår så assisterade Blåräv, vi var hos Mor en del och vi kollade på en bra film som heter Trancendence!

Will Caster är en stor stjärna inom vetenskapen, en pionjär inom artificiell intelligens. Men berömmelsen har en baksida.

Ett gift par utvecklar den första självmedvetna datorn. Vetenskapsmannen Dr. Will Caster (Johnny Depp) är det främsta målet för en anti-teknik organisation eftersom han i sitt arbete försöker få fram en maskin med bl.a. mänskliga känslor. I ett försök att döda Will så blir detta ett ytterligare steg på vägen i Wills forskning där han kan använda sitt eget medvetande.

En teknofobisk extremistgrupp ser honom som ett stort hot och utför ett attentat där han blir skjuten. Av en stissig terrororganisation med "Unplug" som sitt motto. En döende Caster får då snilleblixten: för att kunna jobba vidare även när hans jordliga kropp kilat vidare ska han tanka upp sitt medvetande på nätet. Evelyn gör i sin tur allt för att hålla sin numera digitala make vid liv, även om det så innebär att gräva upp en hel liten småstad och bygga serverhallar som skulle få självaste Facebook att blekna. Evelyn vill inte riktigt se hur hennes man håller på att bli lika trevlig som Heartbleed-buggen, och vänners goda råd om att slå av de förbannade servrarna möts av döva öron tills det är alldeles för sent.

Sen var jag på The Ark senare på kvällen med några Drakar.

NYHETER!

Tom Tits – mest barnvänliga museet i Stockholm av alla!

Byggstart för Bovieran i höst!

LT sände live från rättegången efter juvelarrånet på Nygatan!

Island kan förbjuda manlig omskärelse!

Korrumperade landstingspolitiker bakom skandalerna!

Skrämde personal i Tylösand!

Försökte lura polisen – med en falsk penis!

Drograttfull körde på hästtransport!

Högt mjölkpris gav goda tider för mejerier!

Kvinnlig förföljare fick exman tvångsintagen på psyket – döms till fängelse!

Bröt upp skåp på skolan – döms till ungdomsvård!

Lägenhetsbrand på Vallgatan!

Här tar polisen miljonmålvaktens bil!