Godkväll!

Har gått med Hårig Schäfer idag, hon fäller en hel del nu när det är varmt så jag fick noppa henne också.

Fjällräv och jag har varit och hälsat på några Sergaler, åt lunch hos dem och satt och prata och hade det socialt och trevligt. Vi pratade b.la. om Vargar och tittade på WWF och andra sidor som skrivit om Vargar. Tittade på min blogg och en av dem undrade vad SIVO är för något och varför jag är arg på det. Han Googlade och hittade ett företag i Uppsala som heter SIVO också. Det SIVO som jag var på ligger i Hässleholm, ett rätt litet företag med biltvätt och montering till Emma Ljungas barnvagnar etc, de har ingen hemsida men finns bland småföretag i Hässleholm. Förklarade att jag jobbat där och var utsatt för grov och hänsynslös mobbning, att dessa SIVO-människorna har hållit på att näthata och mobba både mig och andra furrisar sen jag var där, förstört jättemycket på våra forum och chaner. Att de torterar, bränner och dödar katter, sparkar på hundar, misshandlat och dödat djuren i Hembygdsparken osv + en massa andra dumma och helt vansinniga saker. Att de är ett gäng djurplågare, furryhaters, ligister och värstingar och att det var helt fel att jag hamnade bland dem.

Han förstod och höll med om att de är inga bra personer för mig att vara ibland.

Sen pratade vi inte mer om det utan om positiva och trevliga saker, med sonen pratade vi om spel, b.la. Call of Duty och det fantastiska Second Life, samt att jag önskar att få fiber hit till Finjabo. Hans flickvän är från Vietnam och vi pratade också om min pilgrimsresa till Japan och mitt besök vid Fujimi Inari Taisha utanför Kyoto.

Åkte sen in till Wolf City och kollade på marknad och kollade på en militärbåt vid hamnen. Marinen hade något tema i Wolf Citys hamn. Sergalerna skickade med oss fisk hem så Fjällräv och jag åt fisk i kväll och jag kokade nypotatis till.

Har sen spelat uppdraget Baricade där man b.la. använder just en militärbåt!

Hjälpt mor att diska också. I morgon kommer Blåräv och vi ska hjälpa mor med en del projekt i köket i morgon.

FaceBookat i kväll.

För trött att gå på Second Life nu, men varit en bra dag och trevligt sällskap och tack för fisken! <3

Rolig bild på Sergaler som busar med fisk en vinterdag!

NYHETER!

Brännskadade Patrick har fått en annan mans ansikte – se den otroliga förvandlingen!

Vira in fötterna i ett par lager av aluminiumfolie! 1 timme senare? Otroligt!

Simones otäcka fynd på badbryggan!

Obehagliga upptäckten mitt i fredagsmyset!

Flickor med mens förbjudna i moskén!

Vägrade klamydiaprov – kommer tvångstestas!