Pip i Nosen! - Smirre här!

FLUFFOGRAM!

Måndag!

Zebra assisterade i Måndags! Jag var hos Mor större delen av dagen och vi bakade frö Mor fyller 81 år på torsdag som också är nationaldagen!

Vi bakade bullar med chokladfyllning!

Samt även vetelimpor med chokladfyllning som blir bra som kaffebröd!

Samt gjorde en ny tårtbotten då den första inte blev så bra och får användas som vanlig sockerkaka!

Jag spelade lite Delta Force sedan på eftermiddagen samt skrev på min Krigsbok 4 samt gjorde Flintastek till kvällsmat! Det är gott nu på sommaren!

På kvällen såg jag ett intressant program om rymdsonden Juno som utforskat Jupiter!

Jätteplaneten Jupiter är hela 11 gånger större än jordens omkrets. Den är till och med så stor att alla planeter i vårt solsystem, inklusive alla kometer och asteroider, ryms inuti den. Vi har vetat förvånansvärt lite om denna gasjätte - fram tills idag. Under de senaste åren så har NASA:s rymdsond Juno cirkulerat kring Jupiters bana, och redan omkullkastat mycket av tidigare teorier. Nu avslöjas äntligen vad som finns under Jupiters giftiga moln.

Det man kommit fram till med rymdsondens mätningar är att under Jupiters giftiga molntäcke så finns en ocean av flytande metalliskt väte under hårt tryck, detta skapar den starka magnetism som sträcker sig långt ut i rymden utanför Jupiter samt det extrema åskvädret och extrema norrskenet på som är på Jupiter.

INFO!

Tisdag!

Blåräv assisterade. Det är väldigt varmt i Finja!

I Indien är det värmerekord på 59 grader. Fått veta att Sonja har flyttat till Indien och ägnar sig åt olika New Age projekt. Förut brukade Sonja och jag gå på frigörande dans i Hässleholm. Kommer ihåg att Sonja pratade ofta om guden Ganesha som är visdomens gud i Indiskt trosystem och att Sonja hade en liten staty av Ganesha i bilen som beskyddare. 

LÄS OM GANESHA!

Handlat på Maxi samt handlat i Finjas lanthandel, tomater, gurka, sallad och klementiner. Mor med in till banken och fixade med korten. Fikat på Bjärnors chokladweinerbröd och köpt lite frukt på torget. Päron, nektariner och körsbär.

På kvällen varit en stund på Second Life och hängt en stund med en Varg på klubben!

Hämtat paket på Kvantum med kattsand som Mor beställt.

FUNDERING!

Läste om att det finns perfektionister som ska gnälla på allt och se ner på dem som är annorlunda! Så är det både på skolorna och på jobben! Om nu någon vill ha en furrydräkt eller en rolig hatt och även på jobbet så låt de få ha det då!

Vet ju själv att jag många gånger blivit illa bemött, hånad och mobbad på arbetsplatser och på skolor för att jag är furrie, tror på Inari och står upp för djurrätt!

Att jag har noll förtroende för så väl skolan som daglig verksamhet och känner ett djup förakt och närmast ett genuint hat till lärare och arbetsledare samt känner sympati för skolskjutare! Att jag känner så är ju just för att jag råkat på sådana här auktoriteter och översittare som inte kan tolerera att en elev eller en arbetare är annorlunda!

RELATERAD ARTIKEL!

Onsdag!

Zebra assisterade, vi röjde ogräs på Mors uteplats tidigt på förmiddagen så vi kan sitta där när Mor fyller år samt att vi satte upp parasollet med mera.

30 grader varmt i Finja så mitt på dagen vilade jag på rummet med fläkten på fullt blås och sen in till Maxi och köpte det sista till Mors födelsetårta samt jag köpte en blomma till Mor, en Sankt Paulia, Mor tycker om blommor!

Gjorde sallad till kvällsmat, hade tänkt göra spagetti med köttfärssås men insåg att det hade blivit alldeles för jobbigt i denna värmen.

Torsdag! - MORS FÖDELSEDAG!

På förmiddagen gjorde Mors födelsetårta!

Mina mostrar samt 3 kvinnor från Pingstkyrkan har hälsat på Mor och gratulerat Mor! Mor fick blommor och en bok!

Varit extremt varmt på torsdagen också.

Var på SL på kvällen och träffade flera Furries!

En Räv som jag hängde med en stund samt

med en Drake!

Det har regnat under natten mellan torsdag och fredag och det behövdes verkligen!

Fredag!

Idag Fredag så har jag städat Lyan samt tvättar kläder med mera.

NYHETER!

Djur!

Se när räven stjäl ostkrokar – av stridspilot!

Uppdatering! - Jaktbrottshärvan!
Explosionen i Linköping!
Rymden!
Vanvård av barn!
Teknik!

Svårt att skriva på mobilens lilla tangentbord? Gör så här!

Gammalt bluetooth stoppar Windows-uppdatering!

Militärt!
Fiske!
Infrastruktur!
Islam!
Olämpligt beteende!
Vapen!