Pip i Nosen! - Smirre är online.

FLUFFOGRAM!


Helena som assisterar idag har smort min vänstra ländrygg, lår och vad med Voltaren, det har hjälpt och måste smörjas både morgon och kväll. Mornarna ä ju värst, har sådan extrem smärta på mornarna så jag skriker som en skadad Katt så fort jag står eller sitter.

Har med Voltarenets hjälp kunnat vara hos Mor lite samt sitta och fixa vid datorn lite ikväll.

Zebra har varit på Apoteket och ordnat kissflaska, en ny tub Voltaren samt MicroLax till mig. Samt handlat hem lite varor till mig. Tack.

Har dock inte kunnat göra tvåan idag och att sitta och kissa i en skål på morgonen blir inte så bra då jag spiller urin på byxorna osv, men med kissflaska ska det funka.

Kan inte sitta på det som är hårt men om jag ska sitta på WC så kan man vika en handduk som jag har under vänstra låret kom Blåräv med som förslag. Att duscha har jag tyvärr inte kunnat då duschstolen är i hård PVC och det skulle bara inte funka. Mor ligger på kommunens hjälpmedel om att få låna en sådan här mjuk ring att ha på WC,n och den kan jag ju använda även när jag duschar för vad jag förstått så är den i mjuk och uppblåsbar plast.

Läkaren som jag var hos igår i Kristianstad som hjälpte mig med tarmen sa att MicroLax ska jag använda om det absolut inte går att  bajsa och att jag ska blanda Movikol 3 gånger om dagen och dricka än bara på morgonen som tidigare för att få magen och tarmen att fungera som det ska.

I morgon kommer sjuksyster hem till mig och tar de nödvändiga blodproven som de behöver på sjukhuset i Kristianstad där operationen ska göra när de vet alla värden och min rätta vikt.

Glad att min Mor och mina assistenter hjälper mig så att jag fram över kan bli bra igen. <3

Peppar Peppar ta i trä att jag snart kan bli bra, verkligen inte roligt att ha så ont och inte kunna stå, gå eller sitta utan att det känns som långa knivar som skär i ländryggen och benet.

Hoppas verkligen att jag kan vara med på NFC 2019 och en av arrangörerna som jag chattade med för några dagar sen sa att NFC 2019 kommer bli något utöver det vanliga.

Ska strax lägga mig och få Voltaren smort på ländrygg, lår och vad.

TEKNIK!

PXW-Z90!

MTD 96 trädgårdstraktor inkl släp!

För oss handlar sikt om din säkerhet!

*Kram!*