Yipp! Smirre är online.

Tigern är starkt utrotningshotad!

NYA FAVORITER PÅ MIN FA! 1  2  3  4  5  6  7

TECKNINGAR FRÅN LYX!

Mitt ställningstagande i vargfrågan!

1: Vargar och andra rovdjur är lika mycket värda som människor och att döda vargar eller andra rovdjur är lika fel som att döda människor. Finns inget försvar för att hata eller döda vargar eller andra rovdjur.

2: Jag är medveten om att vargar och även andra rovdjur är ett hot mot fårnäring och rennäring, därför tycker jag att man dels ska informera om vargen och andra rovdjurs roll i ekosystemet och att fårnäring och rennäring ska få ersättning och hjälp när varg eller andra rovdjur tar tamdjur - lösningen är absolut inte att skjuta ihjäl vargar eller andra rovdjur - det är lika fel som att gå in på en skola och skjuta ihjäl skolbarn.

3: Jag tycker att man ska tillsätta en speciell djurpolisgrupp som har till uppgift att skydda vargar och andra rovdjur och att denna grupp även har parkrangers för att skydda vargar och andra rovdjur mot tjuvjakt.

GÅRDAGEN OCH IDAG!

Gick en runda med Hårig Schäfer i går förmiddags.

Här är en rolig video om hur mycket hår det blir när man borstar en Schäfer! Att borsta Schäfrar ger begreppet "Hårig hund" en helt ny dignitet! Hi hi hi vad mycket hår!

Spelade lite Delta Force och Call of Duty i går också.

På kvällen så var jag och Zebra på bio och såg den nya Bond Spectre!

Här är den nya Bond-bilen!

Var lite annorlunda, M är ju död och Mr: Q är en ung datorkille som kan en hel del, klart i klass med många furrisars datorkunskaper! ;-)

Idag så var hemtjänsten försenad och jag fick vara behjälplig då endast en personal kom till mor, så fick jag agera stand in personal.

INFO!

The Satanic Temple Reproductive Rights Campaign!

NYHETER!

EU vill förbjuda jaktvapen!

IS kör över man med stridsvagn!

Syriska invandrare hotar lämna Sverige!

*Kram!*