Yipp! Smirre här.

Du kan inte ana vad som kommer ut ur din iphone!

Diskuteras nu!

Frenzee beställde en något annorlunda cheseburgare på MC Donalds, han skrev om det på Twitter och nu är det mest omtalat i cyberspace!

LÄS!

- Frenzee tar det bra och tycker det är kul, hade det hänt mig så hade jag blivit rejält generad, alla reagerar olika på olika saker. :-P

DAGEN!

Har idag gått en rejäl runda med Hårig Schäfer, gick till Tyringeväegen och följde den sen en bit bakåt mot Finja. Såg en mycket stor bondgård och en skyllt om obehöriga äga ej tillträde. Zebra kollade med GPS-en som han har inbyggd i telefonen och vägen gick bara upp till gården. När vi gick tillbaks så hade jag stannat för att ta ut en sten ur sandalen och Hårig Schäfer började hoppa och skälla - hon hade fått syn på en kossa som var på ängen. Var fler kossor längre bort, så de hör väl till den stora bondgården. Grävling droppade fästingmedel i nacken på Hårig Schäfer. Hon göt verkligen skäl för sitt smeknamn nu när hon börjat fälla hår och Schäfrar kan håra en hel del, det vet jag sen jag och mor hade 2 Schäfrar. Zenta och Jessi.

Har hjälpt mor en del idag, har ösregnat till och från och  innan idag rejält. Mor och jag har sorterat glödlampor. En väldig massa glödlampor som låg i en stor låda. Hittade också hallogenlampor och speciella små lysrör som jag har till en skrivbordslampa - så dem fick jag hem till mig. Tagit hem en del av tvätten som torkat också.

Har grävt upp rosor och andra plantor åt mor, som ska planteras sen när hyresvärden har ordnat med att flytta buskarna. Alltså växterna vid mors uteplats. Spaden gick sönder, men i morgon ska jag åka ut till Norra Sandby och se om jag hittar en annan och bättre spade.

Hade tänkt titta på Alien hos mor, men mor var inte så intresserad av den. Har ju DVD-boxen men alla 4 Alienfilmerna.

Ikväll FaceBookat.

DJURRÄTT!

Många igelkottar misshandlade!

Förbereder sig på att ta farväl av Järvsöfaks: "Har beställt gravsten!"

FRAMGÅNG! INGEN MER MASSLAKT AV DJUR I GADHIMAIFESTIVALEN I NEPAL!

Positiva nyheter! Den kritiserade och ifrågasatte masslakten av djur på Gadhimaifestivalen i Nepal har ägt rum för sista gången.

Läs mer!

Vila i frid Cecil!
Lejonet Cecil sköts för att sedan halshuggas och flås efter att han lockats ut ur en nationalpark i Zimbabwe av en jägare.
Mordet på Cecil har med rätta väckt ilska runt om i världen .

Låt oss sörja Cecil och alla djur vars liv stjäls från dem. Cecil var älskad av människor, men hans liv var viktigt eftersom det hade betydelse för honom, precis som livet har betydelse för minkar i små gallerburar på minkfarmer eller kon som blir skjuten med en bultpistol på slakteriet.

Djur är inte våra att jaga, äta, bära, experimentera på eller utnyttja på andra sätt.

INFO!

VARNING - VAR UPPMÄRKSAMMA!

Igår kväll ringde ett vittne om fyra män som betedde sig märkligt i Kungens Kurva och vid parkeringen mellan ICA Kvantum och Elgiganten. Det visade sig att de höll på att stjäla ur personbilar. Två män greps, men de två andra undkom tyvärr.

Det speciella är att männen använde sig av fjärrkontroller/störsändare, något som gör att låset till bilen blockeras när föraren larmar på (en del av oss går också iväg en bit innan vi larmar). Stulet gods och fjärrkontroller/störsändare anträffades vid de gripna.

Tipset är att larma direkt vid bilen, och att se/känna så att bilen verkligen är låst.

Den stulna kameran vi tidigare nämnde har nu hittat tillbaka till sin ägare.

MELLANÖSTERN!

Talibanledaren mulla Omar är död!

*kram!*