FURRYTWEETS!

NORDIC FUZZ CON!

FURLUMINATI!

KRYSUNE!

KOBRA!

RINN!

TIMMY!

TRAX!

HASSEL!

HAMSTERN!

TEMA SILVERRÄVAR!

Populära besöksmålet höll silverrävar olagligt!

Trots lagbrott och skulder – granskade djurskötare vill öppna nytt i Sölvesborg!

Förgiftning av Katter!

Det har hänt på flera platser runt om i Skåne att människor lägger ut gift och mjölk med glykol för att ta livet av katter och andra djur. Ingen vekar ha sett djurplågarna eller vet vilka som gör detta men man kan ju klart misstänka vissa personer. Polisen kan inte agera utan väldigt starka bevis, som jag sagt förut så måste Djurrättsorganisationerna få mer makt och Djurrättsaktivisterna ha tillgång till vapen osv. just för att agera polis och medborgargarde för att få fatt i djurplågarna och stoppa deras illgärningar!

Övriga Djurnyheter!

Panter på rymmen i Frankrike!

Hund lämnades i varm bil – kvinna döms till böter!

Elektrisk ål med världens kraftfullaste stöt!

FLUFFOGRAM!Onsdag!

Under onsdagseftermiddagen så hjälpte jag Mor att sortera fler saker och att vi ska få iväg en del skräp till tippen. Bland annat så rev och slängde jag Handihandpärmen och det kändes bra, vi är inte med i det längre och jag vill som sagt överhuvudtaget inte ha med dem att göra efter vad de gjort med datorlås och allt elakt de sagt om furries osv, vill inte veta av dem precis som jag inte vill ha med särskolan och dagliga verksamheten att göra efter hur de har agerat på samma sätt med hatgrejer, lögner och falska/perversa anklagelser mot Furries, att spela ut mig mot andra Furries på SveaFur och detta med att sätta människor över andra djur som både personal på daglig verksamhet, vissa lärare, elevassistent Lasse och assistent Jocke med flera kräk har försökt tvinga på mig. Man kan inget annat än att hata dem och önska dessa vidriga och onda djurhatande kräk att de ska dö. Jag har en vilja att totalt förnedra dem, att plågsamt tortera dem till döds och att skända deras döda kroppar efteråt. Det är inte så konstigt att jag har sådana tankar om dessa kräk och även att jag har de åsikter som jag har om GunRights för oss Furries, egna försvarsstyrkor och egen polis för oss Furries, militanta fabelfantasier om vilda Djur som är militärer och vilda Djur som är stridspiloter och som då krigar mot människor och att de vilda Djuren har allmän jakt på människor osv. En önskan som Räv att skjuta huvudet av människor med en Barett M82, att äta människokött, att dricka människoblod, att ha saker som mattor och skor av människohud och att offra människor till rävguden Inari och till vargguden Fenrir.

Kanske extremt att jag tycker så men jag tycker det jag tycker av flera anledningar och så är det!

Nå väl, så åkte Blåräv och jag ut med en hel del skräp. Inklusive Handihandpärmen och en del skit från särskolan till tippen och kastade.

Skönt att vara av med det!

Det fanns en del kul glödlampor i lamplådan att kolla på.

En mysko lampa eller snarare att radiorör av något slag skulle jag tro.

Ett "Ringlysrör!"

Spotlight!

Röd glödlampa.

En sådan glödlampa som sitter i gatlyktor.

En glödlampa med tjockare och rutigt glas.

Litet LED-kronljus.

Liten spirallampa.

Blinkerslampa.

Strålkastarlampa från en bil.

Handlade sen lite till Mor och hämtade medicin till Mor och beställde medicin till mig också.

Chattade med andra Furries och har spelat Delta Force på kvällen. Skrivit på min Krigsbok.

Torsdag!

Hjälpt Mor med att plocka ordning på saker och sortera upp saker, slänga en massa kvitton och bankpapper som inte gäller längre.

Har tvättat med mera också.

Spelat Delta Force och kollat av FurAffinity. Gjorde fiskpinnar och potatis till kvällsmat.

Fredag!

Vaknade tidigt och var på Second Life med andra Furries!

Träffade en Räv som rökte. Tydligen får man röka på klubbarna på SL.

Samt träffade också en Drake och en Tiger.

Samt Boss Sergal som jag är vän med på FurAffinity. Dock har han sitt FA-konto skyddat så man måste vara inloggad för att se vad han skapar.

Boss Sergals öppna plattformar!

TWITTER!

FACEBOOK!

FURRY NETWORK!

STEAM!

DESKGRAM!

Har handlat lite och gjort några ärenden i Hässleholm samt hjälpt Mor att sortera tidningar med mera.

Hittade ett par gamla teckningar på fantasibilar, en Indisk Kobra och en Vargs hjärna med olika centra!

Tror det är något som jag ritat redan när jag gick i Vingåker för i samma block var också telenumret till Vukanov, (som betyder Varg på Bulgariska) men har ingen aning om vad hon gör idag eller var hon är. Minns henne som en rolig, snäll och trevlig tjej som jag delade Vargintresset med och vi hittade på en massa kul i Vingåker på det glada 80-talet.

Fixat en lya med några stenar till min gröna trädgårdsräv.

Städat med hjälp av Vixey och lagat mat och bjöd över mor på kvällsmat. Blev spagetti och köttfärssås. Var längesedan jag gjorde det.

Spelat Delta Force och skrivit på min Krigsbok.

Lördag!

Blåräv har assisterat, har hjälpt Mor att städa i badrummet och gjort min massagebänk så gott som kliniskt ren. Den var nedstänkt med gammal Whiskas då den står ihopfälld just där Katterna har sina matskålar.

Chattat och spelat Delta Force. Hjälpt Mor att sortera saker och tagit ner en lampa som var trasig och farlig hos Mor. Gick till Finja Lanthandel för att köpa ägg till Mor och mig, men äggen var slut. Det finns en bonde som säljer ägg och potatis på sin gård en bit här ifrån, man betalar med kontanter hos bonden.

Skrivit på min Krigsbok 4. Suttit och pratat med Mor och sen varit på Second Life med andra Furries.

Träffade en blå Hare och en liten blå Drake.

Samt en Leopard.

Träffade även Sergalen Skitters som jag inte träffat på länge, så jag var med honom en stund.

Samt träffade en Drake till och en Varg samt en Tvättbjörn.

Och även en Räv.

var häftig elektronisk musik och jag dansade med en orange Drake.

Söndag!

Zebra assisterar. Tvättat och även städat i Mors badrum, tillsammans med Terese gjort i rent alla kattsaker med mera.

Pratat och umgåtts med Mor en del under eftermiddagen.

Sett två intressanta program på TV, först om UFO observationer i Chile!

Nick och Sarah följer upp ledtrådar om bevis för utomjordisk existens i en avlägsen djungel i Mexiko. Paul och Kawa undersöker ett möte som har fångats på militära kameror och får tillgång till utländska statliga dokument.

Och sedan Dokument Utifrån från Burma!

Hela världen hyllade Burmas ledare Aung San Suu Kyi när landet blev en demokrati efter 50 år av militärdiktatur. Men efter ett år vid makten visade landsmodern ett nytt ansikte. Till omvärldens förskräckelse försvarade hon etnisk rensing och övergrepp mot den muslimska minoritetsgruppen rohingyas. Sedan dess har fredspristagarens gloria hamnat rejält på sned. Aung San Suu Kyi isolerar sig och låter generalerna hållas. Varför? Svaret finns i historien.

Måndag!

Vixey assisterade, har varit på banken och har handlat hem lite mat och snus så jag har snus ett tag. Tvättat en filt som ska tvättas med skonsammaste programmet 30 grader då den är i ylle. Chattat med andra Furries om bland annat traktorer och lantbruk, kanske ovanligt ämne bland Furries men tekniken är den gemensamma nämnaren.

Varit ut till Narismiral och umgåtts med några Sergaler där.

Blåräv assisterade på kvällen. Har gjort sådan här härlig gryta med kött, potatis, kantareller och fond.

Chattat med andra Furries och kollat nyheter, sen har Blåräv och jag sett på filmen Hotet!

Lasse Brudell är ansvarig programmerare vid flygbasen i Vidsel i Norrbotten. Han arbetar med det topphemliga datasystemet EWS till JAS Gripen. Major Höglund, som leder en militär specialstyrka, är en desillusionerad och i det närmaste utbränd krigsveteran. Deras vägar korsas när Höglund kallas in för att höja säkerhetsrutinerna inför en demonstration av JAS Gripen för utländska intressenter. Främmande agenter hotar att krossa Lasses familj om han inte samarbetar. Hans son kidnappas och Höglund verkar vara hans enda räddning. Motvilligt börjar de bägge samarbeta, men det är inte bara deras olika temperament och personligheter som krockar. Höglund har också börjat misstänka Lasse Brudell för högförräderi. Lasse tvingas välja - att bli spion mot sitt eget land eller förbli lojal och offra sin familj.

NYHETER!

Rymden!

Diamant-meteorit kan ha kommit från död planet!

Teknik!
Östersjön!
Mat!
Lantbruk!
Sex & Samlevnad!
Pedofili!
Cyklism!