Smirre är online.

FunFox!

Foxes!

Second Life - Pink Sergal Dance!  <3 EN HYENAS NOS! - Den har också två hål!


Lördag!

I lördags så laddade jag ner ett Vulpint spel som heter THE FIRST TREE! Jag har ännu inte spelat det men efter mycket om och men och med hjälp av en av mina nära Furryvänner så lyckades jag med nedladdning och installation.


THE FIRST TREE - WEBSITE!

Jag fixade också med ett FurMil projekt!


Fjällräv assisterade i Lördags och vi kollade på en film som heter Avengers, är marvel Studios som står bakom den så Rocket Racoon, Black Panter var med samt flera andra som åskguden Thor osv samt Hulken.

Alla superhjältar och deras allierade måste gå samman och offra allt i ett försök att besegra den mäktige Thanos och stoppa honom från att utplåna universum.

Senare på kvällen så var det dags för den årliga uppvisningen i "Best Of Exercise" det vil säga Edingburg Miltary Tatto! Det var riktigt fint och otroligt skickliga, samt alla fina uniformer! En fröjd för ögat. Militärt kan vara konst också. Bara inte krasch, bom och bang!EDINGBURG MILITARY TATTO!


Söndag!

I söndags assisterade Blåräv, Mor och Blåräv pratade en del om hur mycket det finns på FaceBook. Dock använder jag inte FB så mycket längre. Jag är ju med i flera olika grupper på FB. Jag är som sagt en furry och tänker, känner och fungerar som en furry. Andra furries förstår de starka känslor jag har för djur och de starka band som jag känner till Rävar, Vargar och andra vilda Djur men alla på FB är inte Furries så ibland så känner jag mig inte alls bekväm och säker på FB. Bryr mig inte så mycket om nyheterna längre heller, dels för att nyheter kan vara väldigt vinklade och även rena lögner. Politikerna hycklar och myndigheter, chefer och lärare är maktkåta tyranner.  

Det känns betydligt bättre på Furrychatten, FurAffinity och Second Life där det bara är Furries!

Jag ska snart åka till NFC i Fox City och det fokuserar jag på och bland Furries mår jag bra! Jag känner mig trygg och bekväm med de flesta av furrisarna och fungerar socialt rätt hyfsat. Så nej, vill inte höra mer tjat om att skaffa ett arbete eller gå på skolan. Det funkar liksom inte så bra för mig med skola eller jobb. Dels för att jag har diagnos och att jag är den hardcorefurry som jag är! Som har bytt religion och står för de djurrättsvärderingar som jag har med mig sen tonåren!

Blåräv och jag var och handlade i Söndags och jag skulle skriva inköpslistan i "Strul-Exel" och missade att jag skulle ha fiskpinnar och diskmedel, så det kom inte med. Vi köpte släta bullar och gjorde semlor hos Mor sen på eftermiddagen.

Jag köpte även en grön växt för 19:90 på Maxi.


Måndag!

I måndags så assisterade Helena, vi fikade hos Mor och jag jorde fler lyxpepaprkakor med kristyr och chokladtomtar på. Dock slut på vit kristyr så det får jag köpa nästa gång jag handlar.Helena och jag var hos sjukgymnasten och pratade om olika saker, bland annat om att jag ska på NFC och att jag löst det med min vän om att använda hans bil istället för att använda pendeltåg och tunnelbana. Eftersom jag har rätt ont till och från. Pratade också om att göra i ordning min cykel och börja cykla lite fram i vår. Jag har inte cyklat på flera år. Vi pratade också om min navel som det kommer blod och var ur och i morgon onsdag ska jag få träffa en doktor som kollar på det.

Helena och jag åkte och hämtade MatSmart-varorna som kommit och då passade jag på att köpa diskmedel och fiskpinnar också eftersom jag hade lovat att fixa diskmedel och fiskpinnar är gott och nyttigt, så det är bra att ha hemma!


Vita bönor X 3, öronrensare, finare spaghetti, casewnötter, blåbärssoppa X 2, pepaprkakor, Macrill X 9, dammsugare, plastpåsar X 2, skumtomtar  X 3 och mörk choklad X 2.

På kvällen var jag på Second Life, träffade Draken Kaii med flera.Samt en Varg och


fler Vargar!


Senare på kvällen var det Beck - Anonsmannen på TV så den kollade Helena och jag på.

En kvinna blir brutalt våldtagen under en cykeltur i skogen. Hon sliter sig loss och under flykten lyckas hon sätta på sin mobiltelefon och få kontakt med sin man innan hennes röst försvinner. Mannen ringer desperat till polisen. Beck och hans män hittar ett kvinnolik i skogen. I samband med brottsutredningen dyker ett mobiltelefonnummer upp. Ett nummer som verkar komma från en annons.

Tisdag!

Idag så har jag vilat på förmiddan, sen mitt på dagen så var jag på Second Life med caycer och hans vän. Var i parken.


Vi dansade i parken.


Var sen hemma hos Kaycer


och umgicks.Under eftermiddagen så har Fjällräv och jag tittat på serien "Vikings" via cromcasten. Ragnar och de andra vikingarna seglade västerut och hade en träskiva i en spann med vatten till hjälp. Ja en typ av kompass. Det fanns ju liksom inte GPS och Google Earth på Vikingatiden. Lol!

De kom fram till en by där det var kristna munkar och Ragnar och de andra vikingarna gav munkarna fett med spö och slog sönder deras kyrka.

SUPPORT NON CHRISTIAN GENERATION!
FURRY PRIDE! ANIMAL RIGHT!
SHINTO AND HEDENDOM WORLD WIDE!

Under eftermiddagen sen och kvällen har mor och jag bakat.

Vi har gjort Mormors mjuka pepparkaka.Samt en sockerkaka där vi la karamellfärg i smeten och drog den med slickepotten och sen på med mer smet innan vi satte in den i ugnen. Dock skulle vi kanske haft mer karamellfärg för att det skulle bli bar resultat men den blev lite röd inuti.

*Kram!*