Hej! Smirre - hårig räv med två hål i nosen är online.

Sergalen Rinn gör ett fint dansnummer på Anthrocon 2015! =^__^=

Två dagars händelser!

Igår så assisterade Zebra och jag var hos Grävling en del, gick med Hårig Schäfer och hjälpte även mor en del med hennes saker.

På kvällen kollade jag på tre intressanta dokumentärer om Olof Palme på en DVD-skiva som Zebra hade.

Olof Palme gick nog ingen förbi orörd. Många älskade honom men en del hatade honom extremt. Jag var ju barn när Olof Palme var statsminister och av Safet fick jag ju höra mycket om vilken underbar och kärleksfull person så väl Palme som Tito var.

Programmen tog upp en massa saker om Palme som jag inte visste. Palme var en socialist ut i fingerspetsarna och han besökte så väl Arafat som diktatorn på Kuba, gjorde sig ovän med USA och Englands järnlady Magaret Tatcher samt fördömde Vietnamkriget i hårda ordalag. Samtidigt så gjorde han IB affären där Socialdemokraterna tillsammans med SäPo avlyssnade broderpartiet VPK och dess medlemmar och stora datorregister på rullband över 120 000 Svenskar med Vänsteråsikter. Hur en Socialist kan agera så mot sina kamrater är för mig obegripligt. Palme var kärleksfull mot en del men i debatter och bemötande med andra politiker som inte stödde Socialismen - så var han både dum, elak och ibland helt hänsynslös.

Och nej, kom nu inte och påstå att Olof Palme skulle ha Aspergers Syndrom och därför agerade som han gjorde.

Till kvällsmat i går så gjorde jag Spagetti med köttfärssås. Nom Nom!

Idag har jag gått med Hårig Schäfer två gånger och hjälpt mor att sortera verktyg och annat. Samt handlat hem mjölk till mor. Facebookat en del.

För ett par dagar sedan fixade jag tillsammans med assistent en fluglampa i Kristianstad, som nu står vid matplatsen för att hålla flugorna borta.

ÖVRIGT!

Skarpegg rider på sin varg Nattvind!

ICA och Coop kommer ha vår veganska schnitzel. Kommer i mitten/slutet på september.

Farliga nyheten på Facebook: Ser du den delas ska du varna dina vänner!

25-åring höll kvinna fången i hål – och hängde hennes hundar!

25-åring kidnappade och plågade lilla Wilja – nu får han sitt straff!

Parkleken i Rålis får stänga på grund av hotfull stämning av EU-tiggare.

EU-tiggare som sover vid och tillbringar tid på Rålis parklek har lett till att verksamheten nu stängs på lördagar. Personalen vågar nämligen inte jobba ensamma då stämningen i området ofta blir hotfull.

De senaste två veckorna har ett antal personer sovit, grillat och eldat vid Rålambshovs parklek. Enligt polisen handlar det om EU-tiggare som håller till i området, lagar och tillreder mat på parklekens bord. Det har flera gånger uppstått situationer som personalen har uppfattat som hotfulla och stölder har förekommit.

Det upplevs också otrevligt med allt kiss och bajs på själva lekplatsen.

En sak för polisen
Enligt Stefan Holmén på Kungsholmspolisen har polisen varit på parkleken flera gånger. Oftast har problemen inträffat vid stängningstid på sen eftermiddag.
– Vi var där i onsdags och torsdags. Det har varit en del incidenter där EU-tiggare har grillat och eldat. De breder ut sig på området och har haft rå kyckling på borden - det är inte alls lämpligt utan det ska hanteras varsamt. Personalen känner att det har känts hotfullt, säger Stefan Holmén.

Normalt sett har parkleken endast en personal på lördagar. Enligt Robert Weintraub, enhetschef på Kungsholmens preventionsenhet, har det nu uppstått en situation där personalen inte vill jobba ensamma, och därför måste parkleken hålla stängt.

– Jag hoppas det lugnar ner sig. Om en vecka eller två får vi se om vi kan gå tillbaka till det gamla schemat, säger Robert Weintraub.

Bara utelek på lördagar
Verksamheten kommer ha öppet som vanligt på vardagarna och på helgerna kan man leka på lekplatsen utomhus.

– Uteplatsen är alltid öppen, men då har man inte tillgång till huset och toaletterna. Det skulle vara jättetråkigt om vi måste fortsätta ha stängt på lördagar. Önskemålet från brukarna är att vi ska ha öppet - då har föräldrar ledigt och kan leka med sina barn, säger parklekens verksamhetschef Johanna Samuelsson.

Lärare dumpade 17 barn på Ikea – ville fika!

Enorm röd boll gjorde kaos med amerikansk stad!

Kom in på högskolan – nu utvisas Phuong!

Flera blev knivskurna – och beskjutna i natt!

Grov mordbrand mot Åmåls kyrka!

Ungdomar bjöd sjuåring på tuggummi – var rakblad!

*Kram!*