DET ÄR HALLOWEEN TILL HELGEN!

NYA FAVORITER PÅ MIN FA!

TECKNING FRÅN CHASER!

DAGEN!

Har gått med Hårig Schäfer två gånger idag!

Var fint väder och jag lekte krig på hundrundan också. Den gamla PV,n var ett fientligt fordon och vi skulle stoppa det, döda terroristerna och ta en portfölj innehållande hemliga dokument och en hårddisk med viktig information. Schäfern och jag spanade efter fordonet och räven Vuk i en Apachehelikopter besköt fordonet med en Hellfirerobot och fick stopp på fordonet. De båda människorna tog sig ur fordonet medan den tredje var kvar. Schäfern och jag sköt ner dem båda. Räven Kaag, Vargen Korax och Sergalen Skiters avancerade fram och Skitters slet ut den tredje människan ur fordonet som brann en del. Skitters sköt människan på nära håll med nackskott och tog portföljen ur fordonet. Där efter kastade Skitters in en fosforgranat i fordonet och brände ut det helt. En jeep med en 50 kalibers på taket dök upp och i den satt 4 människor. Kaag laddade Bazookan snabbt och sprängde människornas jeep.  Sen kom Black Hawk helikoptern och hämtade upp oss alla. Lol, man kan fantisera mycket på en hundrunda bara för det står en gammal skrotbil utmed vägen för hundrundan.

Tillbaks till verkligheten!

Sen varit på Maxi och handlat mjölk och kyckling med mera. Var till mor jag handlade - Maxi hade erbjudande nu inför Halloween och många saker som kostade 20 kronor. B.la. kyckling så mor bad mig köpa två så fick jag den ena. Tack.

Var till Kvantum också och nu äntligen så har InkClub skickat grejerna på nytt och paketen kom fram och fakturan är betald. Kontaktdosa med överspänningsskydd till datorutrustningen, Svinto, Färgpatroner och Knivslip.

Zebra hjälpte mig i går att få upp Rymdgardinen i dator/hobby rummet också.

Under kvällen varit på FaceBook en stund och sen varit på Second Life och umgåtts med furrisar!

CIVILKURAGE ÄR ATT STÅ UPP OCH VÄRNA VARGAR OCH ANDRA VILDA DJUR! ATT HA NOLLTOLLERANS MOT ALLA FORMER AV DJURPLÅGERI OCH I TANKE, ORD OCH HANDLING TA STÄLLNING FÖR DJURENS RÄTTIGHETER!

Åtalet som väckts mot några jägare som man misstänker var i färd med att tjuvjaga varg olagligt, detta åtal har gått till Svea Hovrätt och bevisen var enligt dem inte tillräckligt starka.   LÄS DOKUMENT!

INFO!

SURF TO FOCKE WULF MODELL!

FINA OCH SMARTA KLOCKOR!

SURF TO BAD DRAGON!

NYHETER!

Svåra bränder i Indonesien hotar känsliga arter!

Filmen visar hur djuren räddar oss varje dag!

Här är skräckbilderna från slakterierna!

Planer på asylboende och förskola i samma byggnad upprör!

Utvisades men fick stanna och våldta ändå!

Tre till sjukhus efter brand på asylboende!

Brand på asylboende startade inomhus!

Tände eld på sängkläder på asylboende!

Portades från facket för att han är Sverigedemokrat!

Islamist nekas danskt medborgarskap!

Nytt Luciabeslut krävs omgående!