Yipp! Smirre här.

UFOs & Teriantroper/Furries!

Var ett 2 intressanta program på Discovery Sience i kväll. Det ena handlade om UFO,s och vad man benämnde närkontakt av 4e graden. En familj har vid flera tillfällen förts bort av aliens och lögndetektortest visade att de talade sanning. Sista gången det hände var 2009 och deras bil har varit konstig sedan dess - instrumenten och elektroniken i bilen flippar helt. Vid undersökning av bilen visade sig att hela bilen var magnetisk och en kompass som hölls en meter från bilen stördes av bilens magnetfält och en geigermätare visade även radioaktivitet från bilen. Mannen som är polis och mycket seriös och trovärdig berättade om sina möte med aliens och visade även ärr han hade på bröstet som kommer från dessa möten och bortföranden.

Det andra programmet handlade om ovanliga saker men som finns här på Jorden. B.la. TERIANTROPER. Alltså personer som starkt identifierar sig med djur. Finns nog en del teriantroper i vår subkultur och jag såg mig ju som varg mellan jag var 11 och 17 år och sedan mer som räv. Jag kanske blir betraktad som tokig men jag känner ofta rent fysiskt att jag har nos, klor, huggtänder, svans, päls och uppåtstående öron. Jag vet att jag inte har det rent fysiskt för det är ju bara att se sig på foto/film eller i en spegel. Men känslan har jag och var likadant i tonåren att jag kände fysiska saker som normalt vargar har. Det är absolut inget att skämmas över och inte heller att vara furrie och ta del av denna mycket fina subkulturen och dess gemenskap med andra furries.

HÄR ÄR LITE REFERENSER!

Wikipedia.

Vad är det att vara varg på insidan.

Teriantropi.

Ulv i människokläder!

Jag har ju dock många gånger träffat på människor som är både oförstående och väldigt negativa till både mig och andra som har en djurpersonlighet och lever våra liv i furry fandom. Dels folk på kommunen, tidigare arbetsplatser och inte minst när jag gick i gymnasiet. Hardkorekristna och frikyrkliga människor ser ofta djuridentifikation/furry/djurrätt osv som verk av Djävulen och något som är ont och farligt. Men liksom det är 2015 och folk borde vara mer upplysta än så. Här skriver en orolig person om sin bästa vän som joinat furry fandom och hur orolig hon är. Ja man kan bli både ledsen och förbannad över folks okunnighet.

Inger Gråberg som är psykolog ger ett mycket klokt och bra svar.

SURF TO ARTIKEL!

ANNARS UNDER DAGEN!

Min skalar har dött, det är trist men köper ingen ny skalar då de äter upp småfiskarna. Ska satsa på att fram över skaffa fler Guppys och andra färgglada fiskar.

Har hållit på att städa undan en del skräp och gått ut med en del skräp till kontainern. Har även gått med Grävlings Schäfer idag.


Och ja, Schäfrar har TVÅ HÅL I NOSEN också!

Ikväll varit på Second Life!

Second Life är något helt fantastiskt för oss som identifierar oss med djur och är djur inombords.

Var en del furries inne.

Black fox!

Dansade länge med en rävvampyr. ^__^

DAGENS DRAKE!

SERIE!

ALVERNA - Har förstått att det ska komma som film sen fram över.

NYHETER!

DJURRÄTT I MELLANÖSTERN!

Göteborgsområdet skakades av jordbävning!


Tre döms till fängelse för skräckkidnappning!

*Kram!*