Torsdag!

Vixey assisterade på dagen och på kvällen och natten assisterade Blåräv.

Plockade med lite saker och tvättade med mera på eftermiddagen.

Kollade sen på TV på kvällen och såg ett intressant program om den frikyrkliga rörelsen i USA som är väldigt pro Israel och deras tankar om Jesus återkomst och Harmagedon osv. Pingströrelsen som jag själv är uppväxt med i Sverige är ju också väldigt pro Israel och starka abortmotståndare, jag har ju dock lämnat Pingströrelsen och funnit min trygghet i Furry och Shintoism samt Indianska värderingar. Dock är jag emot aborter men kanske inte på samma grund som den kristna högern, utan för att jag värnar funktionshindrades rätt till liv och som Furry och Shintoist så värnar jag de vilda djurens rätt till liv, så därför är jag jaktmotståndare också. Vilket dock inte speciellt många i Pingströrelsen är utan många där tycker att jakt är helt okej och anser att människor är mer värda än andra djur. Det är absolut inget jag ställer upp på och något som var en av de främsta anledningarna till att jag lämnade Pingstkyrkan.

Som en funtad och vettig furry och djurvän så anser jag att ett land som Sverige som bryter mot Bernkonventionen, tillåter jakt på Vargar och andra vilda Djur och tillåter minkfarmer och djurförsök osv. - hycklar grovt när Svenska politiker fördömer krigsförbrytelser. Som enskild person kan man fördöma krigsförbrytelser. Vad som är förvånansvärt är ju dock att så väl Pingstvänner som deras ärkefiender Jehovas Vittnen är starka vapenmotståndare men tycker att Israels militär ska ha alla tänkbara befogenheter att kriga mot Palestinier och även mot Palestinas civilbefolkning.

Vad tycker jag själv då? - Jag tycker att Israel som vilket land som helst ska ha rätt att försvara och värna sina intressen men däremot stödjer jag inte övergrepp och förtryck mot oskyldiga personer.

Jag är för GunRights och tycker att exempelvis vi som är Furries ska ha rätt att värna oss, värna våra intressen och värna Djuren med hjälp av vapen och militära medel.

För mig som Shintoist och Furry så är Japan det heliga landet men det betyder inte att jag stödjer vare sig Japans övergrepp på Kinas civilbefolkning under WW2 eller USA,s attack med kärnvapen mot civila mål som Nagasaki och Hiroshima. Båda ländernas handlingar under WW2 är vidriga och förkastliga.

Furry är ju också väldigt stort i USA och i USA finns många olika religioner. Dock har den kristna högern i USA starkt inflytande i många frågor.

Dock tycker ju många inom just Pingströrelsen och andra hårdkärnekristna grupper här i Sverige att vad än Israel gör så är det rätt och riktigt för att Israel är ”Guds folk.”

Det som är viktigt vad gäller konflikten i Mellanöstern är att stoppa IS och Al Quaida samt liknande grupper och där måste hela världen hjälpa till. Inklusive Sverige, Japan och USA.

Religiösa aspekter kring Mellanösterns konflikter lägger jag åt sidan och jag stödjer krig mot terrorister för det handlar om att värna frihet, individens fria val och säkerhet på lång sikt för fria och demokratiska länder.

Muslimska diktaturer skulle ju aldrig acceptera Furries eller andra subkulturer. Bara en sådan grej som att Saudiarabien läger in en fatwa mot Pokémon för att antal år sedan med motiveringen att Pokémon är ”antiislamskt” då Pokémon stödjer Darwins tankar och har sina rötter i Shintoism, så ser ledarna i Saudiarabien Pokémon som ett hot mot Islam. Detta visar ju hur intoleranta, paranoida och korrupta ledarna i dessa länder i Mellanöstern är för att inte säga att de är helt kulturfientliga och vetenskapsfientliga!

Jag är för allas frihet att leva sina liv som de vill och tro på vad de vill och anser att det är legitimt att försvara och värna denna frihet med vapen mot dem som vill inskränka andras friheter. Vare sig det gäller en enskild person eller ett helt land. På det individuella planet i civilsamhället är just GunRights en viktig sak att ta ställning för att värna individens frihet mot mobbare och hatare som vill förtrycka och förstöra andras liv. Till exempel lärare och arbetsledare som ägnar sig åt pennalism och psykisk misshandel mot exempelvis Furries, Djurvänner, HBTQ-personer och andra personer som dessa lärare och arbetsledare ser som onormala och avvikande! Jag vet vad jag talar om för jag har själv varit på skola och jobb där sådant här agerande från lärare och arbetsledare har varit rutin att trycka ner och psykiskt misshandla elever och arbetare som är i deras ögon avvikare.

Oroligheterna som är ute i världen skapar klart ännu mer rädsla och frustration. Därför är jag för NATO-medlemskap och om flera länder stödjer att man använder kärnvapen mot IS så kan jag stödja det också som en sista utväg, dock är kärnvapen inget jag tycker är bra.

Programmet som jag såg heter: I väntan på Frälsaren!

Varför ber kristna amerikaner för Israel? Varför skänker de miljontals dollar till bosättare och militärer? I väntan på Jesu återkomst skapas allt starkare band mellan den kristna evangelikala högern i USA och den judiska staten. Aldrig har relationen varit bättre. Men vad händer vid den yttersta dagen? Filmaren Maya Zinshtein undersöker en ohelig allians och dess konsekvenser. Brittisk-israelisk dokumentär från 2020.

Originalets titel: ”Til Kingdom Come.”

SVT-Play!

Fredag!

Zebra assisterade. Vilat på förmiddagen och sen under eftermiddagen gått en promenad. Dock väldigt grått och trist ute så jag tog inga foton till ”fotobloggen.”

Har läst lite nyheter och Furrychatten.

Har städat lyan och gjorde spagetti med köttfärssås till kvällsmat.

Jag har funderingar kring att skaffa aktier fram över och skrivit till min förvaltare om detta. Jag är i så fall intresserad av att skaffa aktier i Lockheed Martin och SAAB!

SAAB och Lockheed Martin tillverkar avancerade och högkvalitativa stridsflygplan och annan avancerad militär utrustning av hög kvalitet. Bland annat olika typer av drönare, attackhelikoptrar och olika missilsystem och radar/stridsledningssystem etc. Sådant som gör krigandet både effektivt och kul i ren Call of Duty stil.

Här kan man se deras aktiekurser online!

Lockheed Martins aktiekurs!

SAABs aktiekurs!

Forskarna håller ju på att ta fram ett vaccin mot Corona och företaget bakom Coronavaccinet heter ”Pfizer!” Att ha aktier i dem kunde ge bra vinst.

Dock har jag inte så stor kunskap om aktier så förvaltaren får sköta det åt mig. Men känner att stödjer jag utvecklingen av ett Coronavaccin och stödjer den fria världens möjligheter att bekämpa terrorister så bidrar jag till något bra som även kan vara lönsamt ekonomiskt för att resa till det som är ”det heliga landet” för mig, alltså Japan. För att självklart besöka Fujimi Inari Taisha igen och även resa ner till södra Japan för en dag i Kitsune Mura!

Skulle också vilja i Japan få mer information om Sergalerna och deras värld, då Sergalerna och deras värld är något som kommit till och utvecklats främst inom den Japanska furrycomunityn. Nå väl, så vet jag att jag är en Räv och inte en Sergal, men jag beundrar och respekterar Sergalerna djupt, då de verkligen har fått kämpa hårt för sin tillvaro. De är skickliga krigare men också duktiga hantverkare och fiskare bland annat.

Lördag!

Blåräv assisterade.

Morgonen började med uppdateringar av Windows, Steam och Firefox. Omstart och fler uppdateringar.

Vilade sen en stund.

Har skrivit mejl till Hyresvärden om han vill ha frysboxen, lagerhyllor etc. Så måste vi få det att tima att han kommer och kollar på grejerna. Annars så kommer Zebra se till att grejerna åker till Pingstkyrkans second hand.

Skrivit ut tackkorten till dem som var med på Mors begravning och fixat med lite annat. Gått en promenad i det råa decembervädret men tog inga foton ute då ljuset var för dåligt att de skulle bli bra. Är ju inte bästa kameran direkt men den funkar hyfsat vid bra väder ute och funkar inomhus om ljuset är bra.

Har hängt upp ljusslingan i matrummet.

Gjorde kyckling med pommes i ugnen till middag. Vixey assisterade under kvällen och natten.

Läst igenom Furrychatten och kollat FurAffinity!

Nya FAVORITER!

Senare på kvällen var jag på Second Life länge och umgicks med andra Furries.

Träffade en gul och vit Sergal.

Vargen Nightwind var DJ och körde bra musik.

Träffade en Silverräv bland annat.

Samt en rosa Sergal och en Fjällrävstjej.

Träffade RothFox också.

Samt dansade med Räven Kannisto.

Träffade sedan en trevlig Sergal som jag träffat för länge sedan.

Vi dansade länge till bra låtar.

Söndag!

Vargen assisterar. Idag är det ju Lucia men troligtvis så håller ingen kyrka öppet med tanke på Covid19. Lucia är ju annars det som är början på julen. Vilat på förmiddagen. Under eftermiddagen har Vargen och jag suttit och pratat en del.

Har gjort en ny byggnad som heter SergoVulpia och lagt upp på min FurAffinity!

Har satt upp julgranen och klätt den, blev riktigt fint!

Tog upp några köttbullar och stekte på dem lite och lite bacon också, samt kokt potatis med lingon och Coca Cola till. Blev dagens lunch idag när det är Lucia.

Resten av köttbullarna ska vara till jul och har skrivit ner vad jag önskar på julbordet, då det blir Zebra och jag som firar jul sen Mor gick bort.

Vargen och jag satt en stund och pratade på kvällen. Sen duschat och rakat mig.

*Kram!*