Hejsan! Smirre här.


Affectionate Foxes!


TÖRSTIG RÄV!

RÄVAR LEKER I SNÖN!

Sergalen har fina stövlar som är gjorda av människohud, O´Murr!

Chekhov's Hospital!


MOONBEAST TRÖJA!

KEKE KUL ANIMATIONER!

Fluffogram!U.S. Navy F/A-XX Next Generation Fighter!

Rear Admiral Scott D. Conn, director of Air Warfare in the Office of the Chief of Naval Operations, said on Apr. 4 that the analysis of alternatives (AoA) for U.S. Navy next-generation air-dominance fighter aircraft (F/A-XX) will be complete during spring of 2019.

“That AoA will be complete this spring,” Rear Adm. Scott D. Conn, director of air warfare in the Office of the Chief of Naval Operations, said during hearing of the Tactical Air and Ground Forces subcommittee of the House Armed Services Committee.

“The final report will come out this summer, and that will inform future choices reflected in future budget cycles in terms of what we need to do to get after the lethality that we need at a cost that we can afford.”

The F/A-XX air-dominance fighter will be a sixth-generation aircraft that eventually will replace the F/A-18E/F Super Hornet strike fighter in the Navy’s carrier air wings.

Conn pointed out that the service expects to attain a 50-50 percentage mix of F-35Cs and F/A-18E/Fs by about 2030. As we have already reported the service has ordered 78 Block III Super Hornets and plans to bring more than 100 older Super Hornets to the Block III configuration.

“Any additional resources that would be available from an F-35 perspective would provide us some buffer to meet our transition schedule as we get transition squadrons from Super Hornets into the Joint Strike Fighter,” Conn said.

As we have previously explained the U.S. Navy declared F-35C Initial Operational Capability (IOC) on Feb. 28, 2019.

The announcement came shortly after the Department of the Navy’s first F-35C squadron, Strike Fighter Squadron (VFA) 147, completed aircraft carrier qualifications aboard USS Carl Vinson (CVN 70) and received Safe-For-Flight Operations Certification. The F-35C is the latest addition to U.S. Navy’s Carrier Air Wing.Torsdag!

I Torsdags så assisterade Blåräv, vi var och handlade inför påsken och Mor var med. Hon åkte färdtjänst och Blåräv och jag tog Forden.

Badade sen och fick taktil. Tvättade också.

På kvällen var jag på Second Life och umgicks med andra Furries.

Var med ett par Rävar som dansade.

Samt träffade fler Furries!

Var bra på TV sen på kvällen som Blåräv och jag kollade på!

Onda andars hus!

En kvinna och hennes två döttrar flyttar till ett nedgånget hus i Long Island efter att hennes man dött. Under renoveringen upptäcker de att byggnaden har ett mörkt förflutet och en ande ger sig snart till känna.

Vittne till det övernaturliga!

Brian Kendall och hans fru Belinda vill flytta till landet med sina barn och hittar ett avlägset beläget hus i West Virginia som passar dem perfekt. Men snart är det uppenbart att huset är hemsökt och att spökena är barn.

Fredag!

I Fredags så hjälpte jag Mor att sortera papper och det var mest reklam och papper om ekonomi.

Jobbigt och frustrerande att man innan hittat papper från lärare och skolkurator osv som är rent vidriga. Ja, deras agerande med att de hatar djur och hatar Furries osv och att de försökt tvinga på mig detta med att sätta människor över andra djur och förbjuda/hindra mig från att identifiera mig som räv, tro på Inari och vara furry osv.

Man kan bara hata dessa personer, ärligt talat så önskar jag att någon elev skulle ta med sig ett vapen på min gamla gymnasieskola och öppna eld, att mina lärare Rune, Anders och Eva är de första som får skallen avskjuten då. Jag önskar att det börjar brinna hos Handihand och att de blir innebrända och jag önskar att Conny och Jocke drabbas av någon hemsk sjukdom som cancer till exempel och får lida och dö!

De som är på Röingegården, Norräng och SIVO är vidriga och onda personer, likställda med pedofiler och barnamördare. Jag känner bara förakt och rent hat jämtemot dem efter vad de gjort. Det finns ingen förståelse eller förlåtande för deras agerande! De förtjänar att lida, dö och skändas! Varsit rep om halsen och få dingla i lyktstolparna som mat åt kajorna eller en kärve bly från en M-16 och grävas ner! "Skjut, Gräv, Tig" som de själva förespråkar kan man använda mot dem också! En dunk bensin och en brandfackla, låt dem brinna till döds! Ja, jag tycker så och det finns flera anledningar till att jag tycker så!

Jag anser att jag har rätt att bära kniv för självförsvar, ja egentligen pistol men det är inte så lätt att få tag i en pistol och att använda en pistol i butik kan skada oskyldiga. Då är kniv bättre. Patrik, Mattias, Kent, Jocke och Conny ska låta mig och mina kamrater vara ifred. Om de så mycket som bara tittar på mig så skulle jag vilja skära halsen av dem och sprätta upp buken på dem.

Att jag har sådana här tankar är väl inte så konstigt som de håller på och vad lärare med flera har skrivit i olika papper och hur de har agerat för att jag är furrie, tror på Inari, är engagerad för Vargar och andra Rovdjur osv?

Det bästa är om jag sitter hemma och är på Second Life, FurAffinity och FB där jag har bra vänner bland furries och väljer att bara umgås med furries och aldrig mer vara på en skola eller ett jobb. Både för min egen och andras säkerhet.

Som sagt! - Ett automatvapen talar ett tydligt språk!

Lördag - Påskafton!

Var med Mor på påskafton, vi åt gott och jag tog ett långt skönt bad.

Såg ett intressant program på H2 om Die Glocke!

Detta är en märkvärdig sak som skapades i nazityskland under WW2,s slutskede. Med denna skulle man kunna göra tidsresor och mycket annat.

Läs mer om Die Glocke!

Såg två bra filmer också!

Jarhead 3 The Siege!


Den erfarne marinsoldaten Evan Albright (Charlie Weber) är utsänd för att skydda en av USA:s ambassader i mellanöstern, på ett till synes lugnt rutinuppdrag. Men när en militant extremistgrupp plötsligt anfaller och försöker döda en av ambassadens informatörer står Albright och hans team handfallna. Det som skulle vara ett problemfritt uppdrag förvandlas till ett fullskaligt krig där amerikanerna är underlägsna både i antal och vapenstyrka. En internationell kris följer som hotar hela nationens säkerhet i den här spännande filmen.

Solsidan!


Filmen kretsar kring Alex (Felix Herngren) och Annas (Mia Skäringer) skilsmässa, när hon har hittat en ny och hetare kille (Henrik Schyffert). Filmen innehåller dessutom en förveckling mellan Ove (Henrik Dorsin) och hans fru (Malin Cederblad), samt Sven Wollter som Freddes (Johan Rheborg) pappa.

NYHETER!
Dinosaurier!
Påsk!
Militärt!