Yipp! Smirre är online.

RYMDSKEPP KLASSIFICERING!


GÅRDAGEN!
Var i Luskwood där jag träffade Tengu och Timmy b.la.

Gjorde dem sällskap på morgonen.

Sen åkte Blåräv och jag ut till Norra Sandby, vi skulle ta emot lastbilen med kontainern - men den dröjde för han hade fått fel vägbeskrivning och hade fått punka på lastbilen. Lastbilsdäck är inte billiga. Iaf efter mycket om och men så kom han och Silverräven körde före med sin BMW och visade honom vägen.

Väl med kontainern på plats, så kunde jag och Blåräv börja slänga i skräp. Dock får man inte slänga i däck, färgburkar/kemikalier - det är de riktigt hårda med men konserver gick dock bra för det rörde sig om 2 eller 3 säckar bara och elektronik handlade bara om en trasig skrivare och en trasig kaffebryggare - det är typ om man fyllar halva konatainern med elektronik som det inte är bra, för man vill återanvända ädelmetaller etc. som finns i elektroniken. 

Annars var det mesta gamla tidningar, gamla utslitna kläder med hål eller målarfärg på. Bättre kläder som vi inte själva använder lämnar vi till Tredje Världen. Gamla VHS-er och annat bröte som ruttna bräder, trasiga stolar och dylikt.

Åkte till Bjärnors sen, det är igång igen efter branden som var i vintras. Skulle köpa varsin prinsesbakelse till mor, Blåräv och mig. De hade dock bara två kvar. Så jag köpte ett sådant här härligt chokladweinerbröd till mig. Skrev ju ett skolarbete om Bjärnors när jag gick på T4 Vux - Det finns att läsa här!

Fikade hos mor och tog sen ett skönt bad! 

Slutade dock på T4 Vux för jag trivdes inte där, kände mig utfryst och tyckte det var obehagligt med Furryhatarna/Djurplågarna som hade sin verksamhet i källaren och rörde sig runt i byggnaden och utanför. Samt att jag tycker skolans regler kring Internet är trångsynta och fascistiska - de ska inte säga att de är för demokrati, yttrandefrihet och allas lika värde - när de har sådana regler som de har runt Internet!

Var på Second Life på kvällen. Var en del furries på Raveklubben!

B.la. denna stiliga räv!

Och en känguru!

En varg och en drake dansade på scenen!

En stilig vit räv med drak-attribut.

En silverrävtjej dansade där.

vi var flera som dansade!

Dansade med en Sergal! ^__^

Dansade länge och hade kul!

Har ordnat så att på Lördag ska jag förhoppningsvis ha en ny RGB-lampa!


SERGALER!

RANDOMBILDER!

*Kram!*