Pip i Nosen! - Smirre är online.

MALMERFORS ÄR UPPDATERAT!

Hundkul Bland Höstlöven! <3 (y) 

(Bernersenen, Schäfer och Golden!)


Måndag!

Vixey assisterade, hon är tillbaks från sin semester. Lugn dag.

Chattat och Favoriserat på FurAffinity!

Gått en promenad.

Gjorde lever med potatis och lingonsylt till kvällsmat. Kollat på TV på kvällen, om Samisk slöjd och ett intressant vetenskapsprogram om hur man ska bygga säkrare skyskrapor.

Farliga skyskrapor!

Under de senaste decennierna har antalet skyskrapor världen över stigit dramatiskt. Högre och högre byggs nu dessa skimrande torn - när nationer strider om prestige och städer vill utnyttja en begränsad stadsareal till max. Men är dessa byggnader verkligen säkra? I San Francisco kan skyskrapor byggas på instabil, sjunkande mark, och interna sprinklersystem är det enda hoppet om att släcka bränder utom räckhåll för brandmännens stegar. Här får vi följa forskningen om riskerna med skyhöga byggnader.

Kollade sedan på ett program som heter.

Så tuktas en techjätte!

De gör större vinster än någonsin. De påverkar vår vardag kanske mer än något storföretag tidigare gjort. Nu vill EU reglera och tygla amerikanska techjättar som Google och Facebook med ett nytt och genomgripande lagpaket. Kommer nya spelreglerna räcka för att öka konkurrensen och stärka våra rättigheter på nätet? Och kommer EU:s försök att vingklippa "Big Tech" leda till att företagens grepp om den digitala ekonomin försvagas?

Tisdag!

Zebra assisterade.

Har handlat och annars under dagen chattat och uppdaterat information på min Smirre Online då Simplesite vill att jag ska betala PRO, vilket jag inte har råd till och att de stänger ner min sida hos dem om 45 dagar.

Laddade ner material från Simplesite och sparade i hemsidemappar för att sedan få upp det på min Googlebaserade Smirre Online.

Har räddat det som är värdefullt till min Smirre Online:

Till Mors minne!

Finjarötter!

Vargar!

Kolmårdens Vargar!

Sedan när jag fått helt i ordning i min lya och de nya förändringarna, så kommer det upp på Detta Bladet!

Har chattat med andra Furries och jag gjorde isterband med kokt potatis till kvällsmat.

Favoriserat på FurAffinity!

Senare på kvällen så fixade jag med att göra sidan om Min Katt!

Chattat med andra Furries och sen gjorde sidan om Utomjordingar!

Onsdag!

Blåräv assisterade. Har bytt sängkläder och har vilat på förmiddagen.

Under eftermiddagen fortsatt att arbeta på min Smirre Online.

Strukturerat upp och rättstavat på bladen:

De Vilda Djurens Flykt!

Vi gjorde pangkakor till middag och åt, det var gott.

Kollade sedan på filmen Lake Placid vs. Anaconda!


När en kolossal krokodil och en enorm anakonda bestämmer sig för att göra upp måste en sheriff sätta stopp för dem innan hela staden stryker med.

Att göra fint på graven till alla helgons dag är i min Scrap på FurAffinity!

Skrivit på min Krigsbok 4.

Har på kvällen varit på Second Life och umgåtts med andra Furries.

Träffade Rico och några andra Furries.

Bland annat Vargen Nattvind och DJ Foxxy med flera.

Samt ett av Cruxdjuren.

Och fler Furries.

Träffade ännu ett av Cruxdjuren som jag var med.

Torsdag!

Blåräv assisterade på förmiddagen. Har fått ett brev från min Moster i Stockholm med en peng till att göra mer till graven. Vixey kom sedan på eftermiddagen och vi åkte till Hässleholm och jag köpte en gul ljung och ett ljus med texten ”För alltid i mitt hjärta!” Åkte sedan och plockade grankvistar och sen till kyrkogården och gjorde fint på graven.

Under eftermiddagen gick Vixey och jag en promenad och sedan varit på Second Life en bra stund och umgåtts med andra Furries.

Träffade en Hare bland annat.

Samt Rico och några andra Furries.

Träffade en ny Furrie som jag gjorde sällskap med.

Samt några andra Furries.

Ett par Vargar bland annat

Och Yodi

Samt en fin Sergal.

Träffade fler, någon Varg i HALO-dräkt med flera.

Ekorren Heaton

samt ChrisFox

och var med ett av Cruxdjuren och med

en vit Drake.

Chattat med andra Furries och åt burkskinka med kokt potatis till kvällsmat. Hade först tänkt göra spagetti med köttfärssås men gör det i morgon fredag istället.

Har kollat på TV4 Play av första delen av en serie om Knutby i 6 delar.

Del: 1

Anna kommer till Knutby och blir förtrollad av värmen och gemenskapen i den lilla pingstförsamlingen. Pastorerna Eva och Sindre anser att diskussionerna om Jesus återkomst tar för lång tid och väljer att agera på egen hand.

Blåräv assisterade på kvällen och jag har telefonerat med Moster Evy.

Har börjat kolla på en dokumentärserie på SVT-Play om UFO,n.

Del: 1 Mörkläggning!

Nyheten om att Pentagon driver en hemlig utredning av oidentifierade flygande föremål slår ner som en bomb i USA. Efter avslöjandet som kommer i New York Times 2017 hamnar tidigare iakttagelser återigen i ljuset. Människor som gärna vill tro frågar sig vad den amerikanska regeringen egentligen försöker dölja, och varför.

Del: 2 Vittnesmål!

När trovärdiga vittnen som militära stridspiloter träder fram blir frågan allt svårare att ignorera och pressen på USA:s ledare att agera växer. Inflytelserika, UFO-intresserade personer, som miljardären Robert Bigelow, bidrar till att frågan flyttar in i finrummen.

Del: 3 Rökridåer!

Medan somliga jublar över regeringens till synes nya allvar kring UFO-frågan, höjs också andra, ifrågasättande röster. Röster som hävdar att det istället kan handla om en välplanerad desinformationskampanj, i ett försök från den amerikanska regeringen att dölja vetskapen om utomjordiskt liv. Eller, är UFO-diskussionen i själva verket ett försök att undanhålla något helt annat?

Fredag!

Zebra assisterade. Vilat på förmiddagen och under eftermiddagen sett på det 4 och sista programmet om UFO,n.

Del: 4 Sanningen!

Trots den trovärdighet som New York Times gav frågan om utomjordiskt liv fortsätter debatten kring regeringens roll. Den hyllade Harvardprofessorn John Mack börjar undersöka människor som påstår sig ha blivit bortförda av utomjordingar. Går det att avfärda de här vittnesmålen som galenskap, eller är sanningen mer komplicerad än vi tror?

Har städat lyan och gjorde spagetti med köttfärssås till middag.

På eftermiddagen kollade Zebra och jag på en väldigt gammal Beck-film, från 1967.

Beck! – Roseanna!


En varm sommardag är två barn på väg för att bada när de gör en fasansfull upptäckt vid Göta kanal. Bland näckrosor och sjögräs flyter ett naket och lätt blåfärgat kvinnolik. Några minuter senare bromsar polisen in vid platsen. Fallet tilldelas Martin Beck, som snart inser att kvinnan våldtagits och mördats ombord på en av kanalens många turistbåtar. På en passagerarlista dyker namnet Roseanna upp. Men inget mer. Vem var hon, denna mystiska och vackra kvinna? Och vem var det som hon mötte på båten under sin sista dag i livet?

Sedan fortsatte vi att kolla på SEAL-Team!

15: Rules of Engagement!

Medan Bravo Team är på ett rekognoseringuppdrag utomlands, avleds de för att skydda en grupp amerikanska ingenjörer och dammen som de bygger från en terroristattack.

16: Last Known Location!

Spänningar blossar på hemmaplan, när Sonny riskerar disciplinära åtgärder, Clay överväger en ny karriär och Jason står inför press från kapten Lindell att överväga nästa fas i sin karriär.

Såg sedan filmen: 

Flaskpost från P!


Syskonparet Samuel och Magdalena har vuxit upp i en dansk religiös sekt och de två barnen försvinner plötsligt. Till Köpenhamns polishus kommer det en åtta år gammal flaskpost med ett rop på hjälp från en pojke i fångenskap.

Windows uppdateringar och omstart av datorn på kvällen.

Lördag!

Blåräv assisterade. Vilade på förmiddagen och åt sedan ”Sergalfood” det vill säga Sushi med Keso och kaffe till lunch.

Vi har kollat på filmen:

Nattbuss 807!


Kalle, en kille i 18-årsåldern, har hamnat snett i livet, och umgås mest med rasister. Carlos är en kille i 16-årsåldern som har bott i Sverige större delen av sitt liv. Kalle och Carlos har egentligen mycket gemensamt, men hamnar ändå i en blodig uppgörelse med varandra. En rad slumpartade händelser driver handlingen i en bestämd riktning tills det inte finns någon väg tillbaka.

Kollat saker på YouTube.

Favoriserat på FurAffinity!

Kokade hönan till middag.

Varit på Second Life en stund och umgåtts med andra Furries.

Träffade Draken Kaii och var med honom en stund.

Samt träffade en ny Räv

och en av Vargarna.

Samt träffade ytterligare en ny Furrie.

Kollat på dokumentär på SVT-Play om Nazisternas väg till makten!

Del: 1

År 1930 var Tyskland en demokrati med val, parlament och lagstyre. Bara fyra år senare var yttrandefriheten borta, de flesta inom oppositionen fängslade och regeringen styrdes av mördare. Hur kunde en demokrati avvecklas så snabbt? För att förstå det skeendet har historiker och experter studerat de fyra åren från sina respektive perspektiv.

Del: 2

1933 hade Tyskland fått en ny kansler. Han hade dock inget intresse i det tråkiga dagliga arbetet i att styra ett land, utan gav istället sina medarbetare en enkel uppgift: att rasera demokratin och göra honom till diktator. En uppgift som bara tog sex månader att genomföra. Hitler ställde framgångsrikt sina underordnade mot varandra, där flera av dem kunde få samma uppdrag att genomföra - där han visste att den som var mest hänsynslös skulle vinna.

Var på Second Life senare på kvällen och träffade Nattvind och en del andra.

ChrisFox och någon annan Räv.

Samt träffade fler Furries.

Dansade med någon form av "Vampyr-Katt" som hade Kilt.

Såg sedan en dokumentär som heter: Slender man - ondskans flickor!

Det här är den otroliga men sanna berättelsen om hur en fiktiv internetkaraktär kom att driva två unga flickor till att vilja döda. Slender man började som en viral version av en klassisk skräckhistoria, en lång och onaturligt smal man med vitt ansikte och mörk kostym. Dokumentären tittar tillbaka på fallet där en påhittad karaktär fick två 12-åriga flickor att försöka mörda sin jämnåriga kompis. Och polisen och advokaternas svåra arbete med att förstå vad som verkligen har hänt, och vilka konsekvenserna i så fall ska bli.

Söndag!

Zebra assisterade.

Vilat på förmiddagen och under eftermiddagen har vi kollat på filmen: Mississippi Brinner!


Baserat på den verkliga historien om tre unga Medborgerliga Rättighets-arbetare som mördades i södra Mississippi, med fokus på FBI-agenterna som skickades för att utreda de brutala morden.

Zebra och jag gick en promenad och Zebra hade med sig sin fluffiga Hund.

Kollade sedan på Avsnitt: 14 av SEAL-Team som jag missat tidigare.

14: Objects in Mirror!

Bravo Team reser utomlands för en träningsövning vilket är en täckmantel för deras verkliga uppdrag - att rädda en prioriterad person som hålls som gisslan.

Kollade sedan på en dokumentär på SVT-Play om Livet på Mars!

Finns eller har det funnits liv på Mars? Forskare jobbar nu på att lista ut vad det i så fall är för slags liv som man skulle kunna hitta. Mest intressanta är de tuffa organismerna och nyligen hittade svenska forskare envisa svampar som lever djupt inne i urberget. För om man kan hitta liv i berget i Småland, så kanske man kan hitta liv i berg på Mars.

Favoriserat på FurAffinity!

Varit på Second Life och umgåtts med andra Furries.

Träffade GreyPaw

samt andra Furries.

Nytt på min Furrysida är om Ladida Systemet på bladet om Djuriska Rymdcivilisationer.

Gjorde spagetti med köttfärssås till kvällsmat och drack Coca Cola till.

Såg på Dokument Utifrån om Talibanernas Återkomst!

Vad innebär talibanstyret för Afghanistan? Vilken roll spelar hoten från IS och al-Qaida för landets framtid? Reportern Najibullah Qhuraishi berättar om osäkerheten som råder, och den afghanska befolkningens rädsla. Med hjälp av en unik access ger han en bild av vad som ledde fram till USA:s nederlag och talibanernas återkomst.