Pip i Nosen! - Smirre är online.

Handling RUDE FURRY TROLLS!

Sov på förmiddan i går, blev ju väldigt sent uppe på min födelsedag. Eva ringde men var knappt vid medvetande. Fick telefonnumret till hennes man och ringde honom på eftermidan och Helena och jag kunde köra till deras gård och kolla på vitrinen. Den är mycket fin.

Idag assisterar Zebra och han är inte rädd för att köra med släp och det går bra att komma och hämta den idag. Först ska vi handla för det är måndag idag.

Vi får hjälpas åt att få ut köpmansdisken i hallen och ta ner bonaden på väggen, där denna ska stå då. Samt ta ner hyllan med kottarna som dock inte blev så snyggt. Fula hyllhållare.

Vilade en stund på eftermiddagen och var sen på GYC på kvällen och umgicks med andra furrisar.

Träffade en Robot-Sergal.

Samt en Giraff och en Hjort.

Träffade fler furrisar.

Hängde med Tigern RonPaw ett tag.

Samt med en Räv.

Dansade med en av Vargarna.

ÖVRIGT!

Man lärde sig en del på Dammsdal, kanske dock verklighetsfrånvarande!

Häftig MC!

NYHETER!

Sverige skulle snabbt vara förlorat vid ett krig!

Sexåring tog med patron till förskolan!

- Jag tycker det är självklart att ha vapen i hemmet för att skydda sitt hem och sin familj, i synnerhet om man har barn eller djur. Fast det är ju inte så bra att barnet tar med ammunition till förskolan nej. Man läser så mycket om pedofiler och djurplågeri så att ha vapen som förälder eller djurförvaltare är bannemig en skyldighet anser jag!

Massi Fritz: Lagen måste skärpas – nu!

Pojken blir slagen blodig av mobbare på väg hem från skolan! Nu vill föräldrarna varna ALLA!

Rånare knivhotade 5-åring – inför ögonen på mamman!

Donald Trumps påhopp: ”Titta vad som hände i Sverige i går kväll!”

Bildt om Trumps Sverige-påhopp: ”Vad har han rökt?”

Kraftig explosion – nationella bombgruppen på väg!

Alexander har plundrat svenska pensionärerna på hundratals miljoner!

Ingenting biter på de nya gängkriminella!

V pekas ut för våldet som stoppade Åkessons möte – tog struptag på polis!

Vänsterpartiet och Ung Vänster pekas ut för de upploppsliknande scener som i torsdags­kväll utspelade sig på Folkets hus Väven i Umeå då en aggressiv mobb tvingade SD-ledaren Jimmie Åkesson att ställa in ett möte, skriver SVT.

Partiet och dess ungdomsförbund uppges ha stått längst fram bland demonstranterna och ha drivit på de mer hårdföra extremister som bland annat gick till attack mot polisen. En av våldsverkarna tog struptag på en polisman.

– Jag kan bekräfta att polismannen blev utsatt för det här strypgreppet. Det misstänkta brottet rubriceras som våld mot tjänsteman och främjande av flykt, säger jourhavande förundersökningsledare David Helgesson till SVT.

När polisen beordrade att Väven skulle utrymmas för att bli av med demonstranterna utlöste någon av dem brandlarmet. Det gjorde att Sverige­demokraterna inte kunde hålla sitt möte i lokalerna.

Den centerpartistiske kommunpolitikern Sven-Olov Edvinsson tycker därför att demonstranterna ska be SD om ursäkt för att de störde mötet.

– Det är mötesfrihet. Sedan uppstår det någonting efteråt som stör mötet och man saboterar brandlarmet, det är alldeles uppenbart att det är en del av problemet. Då blev det här fel och därför tycker jag att en ursäkt är ett sätt att säga att vi skulle inte ha stört mötesfriheten, säger han till SVT.

Men Vänsterpartiet vill inte ta på sig skulden för det inträffade och anser att de agerade "på ett fredligt sätt", även om de var högljudda.

– Personer som beter sig illa kan givetvis be om ursäkt men i det här fallet handlade det inte om varken vänsterpartister eller ung vänstrare som polisen släpade ut, säger Ulrika Edman (V) till SVT.