Hej! Smirre här.

NYA FAVORITER PÅ MIN FA!

MALMERFORS ÄR UPPDATERAT!

- Det börjar hetta till i dramat kring detta med Miss Brush Tail tävlingen.

ZABUS HEMSIDA!

Sköt och knivskar hundvalp – man åtalas för djurplågeri!

Kvinna fångas på film när hon överger sina 4 hundar på gatan!

FLUFFOGRAM!TEKNIK!

Upplev framtiden med en 4K UHD-gamingskärm!

Asus ROG Strix B360-F Gaming!

AMD RYZEN PROCESSORER!

Mercedes-Benz Original bilvårdsprodukter!

Mina problem med höften och benet har blivit värre, ännu inte fått tid till operation. Får kraftiga kramper i benet om nätterna och gör extremt ont när jag går, sitter eller står. Varit värst sista två dagarna. Tog kontakt med Doktor Todd så nu har jag fått en medicin jag ska ta på kvällen och fått smärtplåster. Fick ju utslag av dem men om det börjar klia så går det flytta plåstret. kännts bättre nu på eftermiddagen så jag kan sitta uppe vid datorn en stund. Igår så låg jag mest och hade fruktansvärt ont.

I början på veckan var det bättre, då var jag på Second Life en stund en kväll. Med Kaii och några andra av hans vänner.

Hängde med några Rävar.

Samt träffade fler Rävar.

Och en Varg.

och ytterligare en Räv.

Min SEGA kom också, så nu har jag en egen sådan. Spelade PsychoFox och helikopterspelet.

Såg också ett program på TV om Al Capone eller Scarface som han också kallades, tidernas gangsterboss i Chikago. LÄS OM AL CAPONE! Såg även två intressanta program om UFO,s och att många religiösa ritualer och seder här på Jorden som rör olika religioner och kröning av kungar och symboliken i maktinstanser osv härrör från Aliens som besökt oss för flera 1000 år sedan.

NYHETER!

Väldigt respektlöst mot Aviciis anhöriga!

Would you try Marijuana gum for pain relief?

Mannen bryter upp golvet och upptäcker gammal plånbok – öppnar den och kan inte tro sina ögon!

Sluta ge tjuvarna meningslösa straff som böter och prickar!